< Back
Bestemming Europa/Midden-Oosten/Afrika

The British Collection

Autorijden in Britse stijl.

Onze British Collection is uitgebreid!

We hebben de Mini* toegevoegd aan onze British Collection met iconische auto's zoals de Land Rover en Jaguar, om uw reis wat extra allure te geven.

Huur een premium auto voor een onvergetelijke rijervaring, inclusief gratis conciërgeservice van deur-tot-deur en het comfort van onze speciale British Collection lounge**. Hier kunt u prettig vertoeven terwijl een medewerker uw huurovereenkomst regelt.

Met de gratis extra bestuurder en ophaal-/afleverservice geniet u van begin tot eind van een vlekkeloze en aangename reis.

Bovendien weet u met onze Merk- & Modelgarantie zeker dat de auto die u kiest ook echt de auto is waarin u gaat rijden.

Een unieke en stijlvolle rijervaring - de British Collection is voor wie houdt van verfijnde Britse stijl en een moderne service op maat.

Nu beschikbaar in diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk: Edinburgh Airport, Glasgow Airport, London Heathrow Airport, London Marble Arch en Manchester Airport*

*Mini Coopers met exclusieve carwraps zijn beperkt beschikbaar.

**De British Collection-lounge is alleen beschikbaar op geselecteerde locaties, waaronder Edinburgh Airport, London Heathrow Airport en London Marble Arch.

De extra bestuurder en ophaal-/afleverservice zijn beschikbaar op alle locaties.

Voorwaarden:

Voorwaarden zijn van toepassing voor het huren van een auto uit de British Collection.

Vereisten voor de bestuurder

 • Bestuurders moeten minimaal 25 jaar oud zijn en minimaal sinds een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 • De huurder op wiens naam de huurovereenkomst staat moet over een geldige creditcard (gewone bankpassen worden niet geaccepteerd) en over voldoende krediet beschikken op naam van de huurder ten tijde van de autohuur. 
 • De huurder mag gratis één extra bestuurder toevoegen. 
 • De extra bestuurder moet op de huurlocatie aanwezig zijn, minimaal 25 jaar oud zijn en minimaal sinds een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Het voertuig

 • De Merk- & Modelgarantie betekent dat we ons best doen om u het specifieke merk en model voertuig uit de British Collection te leveren dat u gereserveerd hebt. In het zeldzame geval dat het gereserveerde merk en model niet beschikbaar is, wordt u een ander voertuig uit de British Collection aangeboden van gelijke of grotere waarde, zonder extra kosten, of u krijgt het volledige bedrag terugbetaald.

Locatie

 • U mag met het voertuig uit de British Collection niet buiten het Verenigd Koninkrijk rijden tenzij met schriftelijke toestemming van Hertz.
 • London Marble Arch: gratis ophalen binnen vijf mijl van de locatie is inbegrepen bij het tarief als u van tevoren hebt geboekt.
 • Hertz London Heathrow Airport, Edinburgh Airport, Glasgow Airport en Manchester Airport: gratis afleveren en ophalen bij de terminal is inbegrepen. 
 • Een medewerker van de Hertz-locatie zal vóór de autohuur contact met u opnemen om de ophaaldatum en -tijd te bevestigen. Uw naam wordt weergegeven op een bord, tenzij u hebt aangegeven dat u dat niet wilt. 
 • Tijdens het reserveren moet u een telefoonnummer opgeven waarop u bereikbaar bent en ermee akkoord gaan dat een medewerker van Hertz tenminste 48 uur vóór uw autohuur telefonisch contact met u opneemt om de details voor het ophalen en afleveren van de auto te regelen. Als u geen telefoonnummer opgeeft waarop u bereikbaar bent, zullen we proberen om u te bereiken via het door u verstrekte e-mailadres om de details te regelen.
 • De British Collection-lounge is alleen beschikbaar op Edinburgh Airport, London Heathrow Airport en London Marble Arch. De extra bestuurder en ophaal-/afleverservice zijn beschikbaar op alle locaties.