Beste Herfst Getaways

Page author

door Conrad - 08 november 2016

Van onverwachte schoonheid in de grote stad tot schitterende landschappen in het hoogland, ontdek de beste getaways in het Verenigd Koninkrijk. Ontdek de meest adembenemende herfst bestemmingen en probeer de meest populaire plek uit. Lees hier voor meer informatie over hoe u een gratis huurdag voucher van Hertz kunt winnen!

Hyde Park, Londen


Wanneer u het heeft over herfst excursies zou u waarschijnlijk niet denken aan dit landschap. Maar Hyde Park beslaat meer dan 350 hectare en 4000 bomen! Bezoekers die op zoek zijn naar een beetje natuur kunnen hier ontspannen van Londens geweldige bezienswaardigheden en genieten van de gouden herfstkleuren in dit Koninklijke park.

De tuinen van Exbury, Hampshire


De tuinen van Exbury staat op het nationale erfgoed door werelds mooiste bomen; de Nyassa en de Oxydendrum die in de herfst op zijn mooist zijn. Bezoekers kunnen genieten van adembenemende schoonheid met rijke kleuren en probeer ook de beroemde bewoners van het park te spotten: de New Forest pony’s!

Cumbria, Engeland


Cumbria staat bekend om de vele meren die omgeven worden door heuvels met gouden, rode en gele tinten in deze tijd van het jaar. Deze geweldige herfstbestemming is een van de meest bezochte plaatsen in de regio met vijf miljoen bezoekers per jaar. Dat komt absoluut door het geweldige landschap met kleurrijke heuvels en uitkijkpunten.

Bridge of Orchy, Schotland


Gelegen diep in de Schotse hooglanden ligt dit kleine plaatsje die bekend staat om een spectaculair uitzicht met bergen, rustige wateren en fenomenale herfstkleuren. Geen wonder dat rafters die het rustiger aan willen doen hier bij de Bridge of Orchy hun plezier vinden.

Perthshire, Schotland


Met de bijnaam zoals de Big Tree County is het geen wonder dat Perthshire een populaire herfstbestemming is. Bekend om de schitterende natuurlijke schoonheid is Perthshire fantastisch om te wandelen, hiken en voor fotografie. De gouden en koperkleurige heuvels en mooie uitzichten maken Perthshire een ideaal onderwerp om te fotograferen.

Deel uw antwoord op Facebook of Twitter en maak kans op een gratis huurdag voucher!

Geef u antwoord door op onze Facebook pagina op de volgende vraag: Wat is uw favoriete bestemming voor de herfst in het Verenigd Koninkrijk met Gold Plus Rewards?

• Perthshire, Schotland
• Bridge of Orchy, Schotland
• Cumbria, England
• Exbury Gardens, Hampshire
• Hyde Park, Londen

Of tweet uw antwoord door via ons Twitter account.

Deze prijsvraag start op 22 september en eindigt op 19 oktober. Wij geven bericht via onze social media accounts wie gewonnen heeft! Hieronder treft u de volledige voorwaarden en condities aan.

Voorwaarden en condities

- De prijsvraag is beschikbaar in de volgende landen: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië en in elk land wordt 1 winnaar uitgekozen.
- Alleen geldig via inzending op Facebook
- De inzending moet plaats vinden op de relevante Hertz Drives Facebook post waarin de favoriete drive beschreven wordt
- De gratis huurdag voucher is inclusief alle standaard verplichte huurkosten en onbeperkt aantal kilometers. Uw huurkosten worden aangepast bij de vestiging op vertoon van deze voucher.
- De trekking vindt plaats op 20 oktober 2016 en Hertz zal al het mogelijke doen de winnaar de bereiken. Wanneer de winnaar de prijs niet binnen 3 dagen accepteert zal er een volgende trekking plaats vinden.
- De beslissing van de promotor is definitief en er kan niet worden gecorrespondeerd
- Voucher geldt voor compacte auto categorie en hoger op Hertz 'dagelijkse en wekelijkse Inclusief' niet vooruitbetaalde tarieven voor de huur van 2 dagen of meer. Reserveringen moeten ten minste 24 uur van tevoren worden gemaakt.
- Voucher kan gebruikt worden bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en zijn niet beschikbaar op binnenlandse huren in bepaalde landen
- Voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het bijbehorende PC-nummer moet worden vermeld bij de reservering (EU huren: 129.710, US huren: 130.572)
- Voucher dient vooraf te worden ingeleverd of aan het einde van de huur, Hertz zal kosten aan te passen en verwerken als een gratis huurdag als deze bon wordt ingewisseld, zoals vereist
- Alle huren zijn onderworpen aan de standaard algemene voorwaarden van Hertz '
- De actie loopt van 22 september 2016 tot 19 oktober 2016.
- De verloting is beschikbaar voor personen ouder dan 21 jaar
- Er zal geen alternatief in contanten worden aangeboden en de prijs kan niet worden verkocht
- Om in aanmerking te komen voor de verloting, dienen onlineklanten #HertzDrives te gebruiken
- Door deelname aan deze wedstrijd, verleent u toestemming aan Hertz Europe om beelden te gebruiken op socialmedia platforms voor promotionele doeleinden.
- Deze promotie is op geen enkele wijze gesponsord, of op een andere manier verbonden met, Facebook en Twitter.
- Hertz behoudt zich het recht voor om deze promotie op te schorten, te annuleren of te wijzigen en / of te herzien of de voorwaarden aan te passen zonder de deelnemers hiervan vooraf in kennis te stellen.
- De PC Code kan niet worden gebruikt voor “one-way” huren.
- Promotor: Hertz Europe Limited, gevestigd in het Hertz House, 11 Vine Street, Uxbridge, Middlesex, UB8 1QE, Verenigd Koninkrijk. Deze promotie is onderworpen aan het Engels recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Engelse rechtbank.