Hertz Gold Plus Rewards - Five Star

Five Star-status is verkrijgbaar door middel van 12 gekwalificeerde Hertz Gold Plus Rewards huren in een periode van één kalenderjaar.
Als Five Star-lid kunt u genieten van speciaal bij uw status geselecteerde voordelen en privileges:

Gratis extra bestuurder, bij deelnemende Europese locaties, wanneer deze bestuurder samen reist met een Gold Plus Rewards lid.
• Gratis upgrade naar hogere autocategorie voor elke huur (afhankelijk van beschikbaarheid)
25% extra Gold Plus Rewards punten voor elke huur.
E-mail aanbiedingen met speciale kortingen, exclusieve toegang tot evenementen en uitnodigingen om fantastische prijzen te winnen.
• Plus, alle tijdbesparende voordelen van de Gold Plus Rewards programma
Five Star voorwaarden:

Lidmaatschapscriteria

Kwalificatie voor een Five Star lidmaatschap vereist jaarlijks 12-19 huren of $ 2400 tot $ 3999 aan bestedingen. Een jaarlijkse herkwalificatie is vereist, beginnend op 1 januari en eindigend op 31 december van elk jaar. Status-upgrades worden dagelijks (binnen 24 uur) uitgevoerd per individueel lid nadat dit lid het vereiste aantal huren heeft voltooid. Leden behouden hun status tot het einde van het volgende kalenderjaar. Bijvoorbeeld: leden die hun niveau behalen in juni 2018 behouden hun status tot eind 2019.

één auto-klasse upgrades

Onder voorbehoud van beschikbaarheid van het voertuig, is één auto-klasse upgrade beschikbaar op de deelnemende Hertz locaties in de VS, Canada, Namibië, Zuid-Afrika en de deelnemende luchthavens van Europa (Brussel, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku, Parijs Orly, Parijs Charles de Gaulle, Marseille, Nice, Toulouse, Lyon, Bordeaux, Athene, Londen Heathrow, Londen Gatwick, Manchester, Edinburgh, Birmingham, Dublin, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome Fiumicino, Amsterdam , Wenen, Lissabon, Madrid, Barcelona, Stockholm, Göteborg, Genève en Zürich) met een reservering welke uiterlijk 48-uur voorafgaand aan het moment van ophalen is gemaakt. Maximale upgrade is naar een full-size auto met een minimum gereserveerde Compact categorie. Voor een compacte 4-deurs huur, zal de maximale upgrade naar een grote 4-deurs auto zijn. Een upgrade is enkel naar een volgende auto categorie. Voertuigen zoals Minivans, SUV's en Hertz Collections zijn hiervan uitgesloten. Upgrades zijn niet van toepassing bij een huurperiode langer dan 30 dagen.

Bonus punten

De extra 25% Five Star Hertz Gold Plus Rewards-punten worden automatisch berekend en bijgeschreven op uw account wanneer het Gold Plus Reward-nummer is verstrekt en de aanmelding voor de Gold Plus Rewards-punten wordt gedaan op het moment van reserveren, tijdens de huur of retourneren. Gold Plus Rewards moeten worden gebruikt in plaats van een Frequent Traveler programmanummer. Bonus punten wordt alleen toegekend in Hertz Gold Plus Rewards-punten en niet op Frequent Traveler Miles/credits of voor hotelpunten. Bonus punten kan worden gecombineerd met slechts één andere promotie, aanbieding of korting.

Om Gold Plus Rewards-punten te ontvangen voor alle kwalificerende huuraanbiedingen, logt u eenvoudig in, klikt u op "Mijn Account" in de bovenste navigatiebalk. U klikt vervolgens op de koppeling "Mijn Profiel". In uw ‘Overzicht profiel’ klikt u bij 4. Lidmaatschapsgegevens het selectievakje onder "Gold Plus Rewards" aan.

Om uw Hertz Gold Plus Rewards saldo te bekijken, logt u in op hertz.nl en klikt u op "Mijn Account" in de navigatiebalk rechtsboven.

Zie Voorwaarden en condities voor de deelnemende landen en alle Gold Plus Rewards-programmaregels.

Reward huurdagen

Blackout-periodes zijn van toepassing op het gebruik van Standard Rewards en kunnen variëren ten opzichte van blackout-periodes voor andere Hertz-programma's. Vergelijkbare AnyDay Rewards zijn beschikbaar voor enigszins hogere inwisselingswaarden en hebben geen black-out periodes.

Punten vervallen niet als u een Hertz Gold Plus Rewards® huuractiviteit heeft in de voorafgaande 18 maanden. Activiteit betekent dat een Gold Plus Rewards® punt is verdiend of gebruikt voor een huur. U moet lid zijn van Hertz Gold Plus Rewards om deel te nemen aan het Gold Plus Rewards-puntenprogramma.

Beperkingen voor residentie zijn van toepassing.

Algemene voorwaarden van Hertz Gold Plus Rewards zijn van toepassing.

E-mail aanbiedingen

Marketing aanbiedingen en materialen, inclusief huurvouchers, zullen alleen worden gestuurd aan leden die Hertz toestaan hen deze marketing aanbiedingen en materialen te sturen. Volg alstublieft deze stappen wanneer u uw account wilt beheren op hertz.com:

• Wijzig de lidmaatschapsgegevens in ‘Mijn Profiel’
• Kies ‘Ja’ voor ‘Uw Email’ bij de Privacy keuzes
• Klik op ‘Update’ om uw wijzigingen op te slaan


Algemeen

Alle Hertz Gold Plus Rewards lidmaatschap en huurvoorwaarden en condities zijn van toepassing, dat geldt ook voor de rechten van het Five Star programma te allen tijde te veranderen, beperken of wijzigen. Lidmaatschap en kwalificatie voor Five Star zijn afhankelijk van het land waarin u woonachtig bent. Hertz kan het programma beëindigen bij de leden met een opzegtermijn van zes maanden.