Hertz Gold Plus Rewards - President's Circle

President’s Circle status is verkrijgbaar door middel van 20 gekwalificeerde Hertz Gold Plus Rewards huren in een periode van één kalenderjaar.

Als President’s Circle lid kunt u genieten van speciaal bij uw status geselecteerde voordelen en privileges:

 

Gratis extra bestuurder voor iedereen die met een lid mee reist bij deelnemende Europese locaties.
Gegarandeerde beschikbaarheid voertuig.
Gegarandeerde upgrade naar hogere autocategorie voor elke huur (voorwaarden van toepassing).
50% extra Gold Plus Rewards-punten op alle Hertz huren.
E-mail aanbiedingen met speciale kortingen, exclusieve toegang tot evenementen en uitnodigingen om fantastische prijzen te winnen.
• Plus, alle tijdbesparende voordelen van de Gold Plus Rewards programmaPresident’s Circle voorwaarden:

Lidmaatschapscriteria

Kwalificatie voor een Presidents’s Circle lidmaatschap vereist jaarlijks minimaal 20 huren of minimaal $ 4000 aan bestedingen. Een jaarlijkse herkwalificatie is vereist, beginnend op 1 januari en eindigend op 31 december van elk jaar. Status-upgrades worden dagelijks (binnen 24 uur) uitgevoerd per individueel lid nadat dit lid het vereiste aantal huren heeft voltooid. Leden behouden hun status tot het einde van het volgende kalenderjaar. Bijvoorbeeld: leden die hun niveau behalen in juni 2018 behouden hun status tot eind 2019.


één auto-klasse upgrades

Onder voorbehoud van beschikbaarheid van het voertuig, is één auto-klasse upgrade beschikbaar op de deelnemende Hertz locaties in de VS, Canada, Namibië, Zuid-Afrika en de deelnemende luchthavens van Europa (Brussel, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku, Parijs Orly, Parijs Charles de Gaulle, Marseille, Nice, Toulouse, Lyon, Bordeaux, Athene, Londen Heathrow, Londen Gatwick, Manchester, Edinburgh, Birmingham, Dublin, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome Fiumicino, Amsterdam , Wenen, Lissabon, Madrid, Barcelona, Stockholm, Göteborg, Genève en Zürich) met een reservering welke uiterlijk 48-uur voorafgaand aan het moment van ophalen is gemaakt. Maximale upgrade is naar een full-size auto met een minimum gereserveerde Compact categorie. Voor een compacte 4-deurs huur, zal de maximale upgrade naar een grote 4-deurs auto zijn. Een upgrade is enkel naar een volgende auto categorie. Voertuigen zoals Minivans, SUV's en Hertz Collections zijn hiervan uitgesloten. Upgrades zijn niet van toepassing bij Maandhuren, Minilease en huren van 28 dagen en langer.

Gegarandeerde beschikbaarheid voertuig

Gegarandeerde beschikbaarheid van het voertuig is met een minimale reservering van 48 uur tevoren. beschikbaarheid van het voertuig wordt aangeboden op de deelnemende Hertz locaties in de VS, Canada, Namibië, Zuid-Afrika en de deelnemende locaties op de luchthavens van Europa (Brussel, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku, Parijs Orly, Parijs Charles de Gaulle, Marseille, Nice, Toulouse, Lyon, Bordeaux, Athene, Londen Heathrow, Londen Gatwick, Manchester, Edinburgh, Birmingham, Dublin, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome Fiumicino, Amsterdam, Wenen, Lissabon, Madrid, Barcelona, Stockholm, Göteborg, Genève en Zürich). Gegarandeerde beschikbaarheid geldt alleen voor Economy Full-size 4-deurs auto's

Gegarandeerd één auto-klasse - upgrades

Gegarandeerd één auto-klasse upgrade is beschikbaar met een minimum van 48 uur van tevoren reservering. één auto-klasse upgrade wordt aangeboden op de deelnemende Hertz locaties in de VS, Canada, Namibië, Zuid-Afrika en de deelnemende luchthaven locaties in Europa (Brussel, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku , Parijs Orly, Parijs Charles de Gaulle, Marseille, Nice, Toulouse, Lyon, Bordeaux, Athene, Londen Heathrow, Londen Gatwick, Manchester, Edinburgh, Birmingham, Dublin, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome Fiumicino, Amsterdam, Wenen, Lissabon, Madrid, Barcelona, Stockholm, Göteborg, Genève en Zürich) met een 48-uur van tevoren reservering. Maximale upgrade is een full-size auto met een minimaal gereserveerde Compact catogorie. Voor compacte 4-deurs huren, zal de maximale upgrade zijn een grote 4-deurs auto. Gegarandeerde upgrade is alleen naar een volgende catogorie. Voertuigen zoals Minivans, SUV's en Hertz Collections zijn hiervan uitgesloten. Upgrades zijn niet van toepassing bij Maandhuren, Minilease en huren van 28 dagen en langer.

Bonuspunten

De extra 50% President’s Circle Hertz Gold Plus Rewards-punten worden automatisch berekend en bijgeschreven op uw account wanneer het Gold Plus Reward-nummer is verstrekt en de aanmelding voor de Gold Plus Rewards-punten wordt gedaan op het moment van reserveren, tijdens de huur of retourneren. Gold Plus Rewards moeten worden gebruikt in plaats van een Frequent Traveler programmanummer. Bonus punten wordt alleen toegekend in Hertz Gold Plus Rewards-punten en niet op Frequent Traveler Miles/credits of voor hotelpunten. Bonus punten kan worden gecombineerd met slechts één andere promotie, aanbieding of korting.

Om Gold Plus Rewards-punten te ontvangen voor alle kwalificerende huuraanbiedingen, logt u eenvoudig in, klikt u op "Mijn Account" in de bovenste navigatiebalk. U klikt vervolgens op de koppeling "Mijn Profiel". In uw ‘Overzicht profiel’ klikt u bij 4. Lidmaatschapsgegevens het selectievakje onder "Gold Plus Rewards" aan.

Om uw Hertz Gold Plus Rewards saldo te bekijken, logt u in op hertz.nl en klikt u op "Mijn Account" in de navigatiebalk rechtsboven.

Zie Voorwaarden en Condities voor de deelnemende landen en alle Gold Plus Rewards programmaregels.

Reward huurdagen

Blackout-periodes zijn van toepassing op het gebruik van Standard Rewards en kunnen variëren ten opzichte van blackout-periodes voor andere Hertz-programma's. Vergelijkbare AnyDay Rewards zijn beschikbaar voor enigszins hogere inwisselingswaarden en hebben geen black-out periodes.

Punten vervallen niet als u een Hertz Gold Plus Rewards® huuractiviteit heeft in de voorafgaande 18 maanden. Activiteit betekent dat een Gold Plus Rewards® punt is verdiend of gebruikt voor een huur. U moet lid zijn van Hertz Gold Plus Rewards om deel te nemen aan het Gold Plus Rewards puntenprogramma.

Beperkingen voor residentie zijn van toepassing.

Algemene voorwaarden van Hertz Gold Plus Rewards zijn van toepassing.

E-mail aanbiedingen

Marketing aanbiedingen en materialen, inclusief huurvouchers, zullen alleen worden gestuurd aan leden die Hertz toestaan hen deze marketing aanbiedingen en materialen te sturen. Volg alstublieft deze stappen wanneer u uw account wilt beheren op hertz.com:

• Wijzig de lidmaatschapsgegevens in ‘Mijn Profiel’
• Kies ‘Ja’ voor ‘Uw Email’ bij de Privacy keuzes
• Klik op ‘Update’ om uw wijzigingen op te slaan

Algemeen

Alle Hertz Gold Plus Rewards lidmaatschap en huurvoorwaarden en condities zijn van toepassing, dat geldt ook voor de rechten van het President’s Circle programma te allen tijde te veranderen, beperken of wijzigen. Lidmaatschap en kwalificatie voor President’s Circle zijn afhankelijk van het land waarin u woonachtig bent. Hertz kan het programma beëindigen bij de leden met een opzegtermijn van zes maanden .