ANWB

Wist u dat de ANWB-lidmaatschapskaart u vele voordelen biedt? De ANWB biedt u alles om onbezorgd te reizen. Zo profiteert u van exclusieve ledenvoordelen in de ANWB-winkels, maar ook biedt de lidmaatschapskaart u korting op verzekeringen, kunt u voordelig dineren bij heel veel restaurants in Nederland en bezoekt u attractieparken of musea tegen een gereduceerd tarief, waarbij u veelal meteen kunt doorlopen (geen rijen bij de kassa). Voor meer informatie gaat u naar anwb.nl/ledenvoordeel.

De laagste tarieven, elke keer opnieuw...

ANWB leden hebben tot 15% korting bij Hertz met gebruik van kortingscode CDP nummer 504224

Voorwaarden:
Geldig op alle autocategorieën met uitzondering van de Collections (Fun, Green en Prestige). De korting is geldig op de standaard huurkosten, hierbij zijn kosten voor opties als kinderzitjes, toeslag tweede bestuurder en brandstof niet inbegrepen en zullen tegen een normaal gelden tarief worden doorberekend.
Deze aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid. Hertz behoudt zich het recht voor de aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of annuleren. Alleen geldig bij deelnemende locaties in Nederland. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen. Alle autohuren zijn onderhevig aan de Algemene Voorwaarden & Condities van Hertz Autoverhuur.

Belangrijk! Neem uw ANWB SYC pas mee en laat deze aan de Hertz balie zien wanneer u de auto ophaalt!

RESERVEREN:

-Online
Klik hier en vermeld CDP 504224 onderin bij Korting/CDP/Club-code.


-Telefonisch

Bel 0900 - 235 43789** en vermeld CDP 504224.*Onderhevig aan lokale voorwaarden & condities. **15 cent per minuut.

De laagste tarieven refereren aan onze gepubliceerde tarieven, welke worden berekend aan reserveringen zonder CDP-kortingscode en/of een speciale actie. U kunt de allerbeste tarieven van Hertz reserveren via de Hertz website of telefonisch. Het is mogelijk om zowel prepaid (voor aanvang van de huurperiode) als non-prepaid (na de huurperiode) af te rekenen. Alleen geldig bij deelnemende vestigingen.