LesautoRent

Uw lesauto bij de garage, tijdelijke drukte of om een andere reden een lesauto nodig?
Wij zijn ervoor om u snel weer opweg te helpen. Binnen een uur kunt u aan de slag met één van onze lesauto's of we komen de auto binnen 6 uur bij u thuis afleveren. Overal in Nederland. Een lesauto huren vanaf 1 dag tot een jaar of een lesauto leasen vanaf 1 tot 3 jaar. Dat is waarvoor u bij ons terecht kunt. Goedkoop, flexibel en supersnel geregeld. Wij hebben een groot wagenpark met lesauto's en vestigingen door heel Nederland, dus we hoeven u nooit teleur te stellen.

Tip: Met LangHuren huurt u voor € 23 per dag een lesauto voor ten minste 30 dagen, daarna kunt u de huur zonder opzegtermijn per dag opzeggen, maar terwijl u wel het superscherpe dagtarief blijft houden. Een ideale manier om zonder grote investering uw rijschool te starten of uit te breiden.

Huren bij LesautoRent is altijd inclusief:
• AllRisk schade- en diefstaldekking (als lesauto verzekerd)
• Uitstekende inzittendenverzekering voor u en uw leerlingen
• Een rijk uitgeruste lesauto (max 6 maanden oud)
• Gratis gebruik TomTom
• Pechhulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week
• De zekerheid en service van LesautoRent in samenwerking met HertzOok voor Full Operational Lease kunt u terecht bij LesautoRent. Door onze samenwerking met Hertz, is het leasen van een lesauto in de meeste gevallen € 150 tot € 200 goedkoper dan de kosten van een eigen lesauto! Daarnaast nemen wij alle risico's van u over (onderhoud, schade, banden, etc.), krijgt u 's winters winterbanden en krijgt u bij pech of schade dezelfde dag gratis een vervangende lesauto. www.lesautorent.nl