Hertz is een samenwerking aangegaan met Kuwait Airways om Oasis Club-leden voordeeltarieven plus Oasis Club-miles te bieden, elke keer dat u bij ons huurt.

Kuwait Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Koeweit en vliegt naar 39 internationale bestemmingen in 26 landen in Afrika, Azië, Europa en Noord-Amerika vanuit haar hub op Koeweit International Airport.


Voordelen:

  • Verdien 500 Oasis Club Miles op standaard huren
  • Gratis lid worden van Hertz Gold Plus Rewards


Lid worden van Hertz Gold Plus Rewards

Leden van de Oasis Club van Kuwait Airways kunnen ook gratis deelnemen aan het Hertz Gold Plus Reward programma, de snelste en gemakkelijkste manier om een auto te huren bij Hertz. Ervaar een VIP behandeling met een fast tracked huurervaring op meer dan 1000 Hertz Gold Plus Reward locaties wereldwijd.


Hoe te reserveren

  1. Log online in op uw Hertz Gold Plus Rewards account. (Geen lid? Meld u hier aan).
  2. Vermeld uw Oasis Club-lidmaatschapsnummer tijdens uw reservering
  3. Toon uw Oasis Club-lidmaatschapskaart bij het ophalen van uw voertuig
Voorwaarden en condities

Kuwait Air Oasis Club Miles kunnen worden verdient op gekwalificerende huren op de deelnemende locaties wereldwijd. Zakelijketarieven, tarieven voor reisagenten en touroperators of tarieven voor vervangend vervoer komen niet in aanmerking voor Miles. Miles worden verdiend per huur en worden uitgegeven na het retourneren van het voertuig. Klanten dienen hun Oasis-lidmaatschapskaart te tonen bij het ophalen van het voertuig.