Relais & Chateaux

Relais & Châteaux

Met 520 aangesloten hotels en restaurants in 60 landen is Relais & Châteaux een vereniging van's werelds beste hoteliers, chef-koks en restauranthouders die de norm voor voortreffelijkheid in hospitality heeft gezet. Relais & Châteaux is geen keten, maar een gemeenschap van onafhankelijke mensen en unieke locaties die samen een nieuwe dimensie geven aan luxe hospitality. Dit doen zij door zich te focussen op hun gasten en hen unieke en onvergetelijke momenten te bezorgen. Ze nemen de gasten mee op een prikkelende reis en laten hen kennis maken met onze Art of Living.
 
Hertz is een samenwerkingsverband aangegaan met Relais & Châteaux om hun gasten en Club 5C leden blijvende speciale tarieven te bieden op onze autoverhuur wereldwijd.

 

Voordelen Hertz

  • Korting op Hertz Classic huurauto’s
  • Gratis lidmaatschap Hertz #1 Club Gold

 

Hoe kan ik reserveren?

  • Vul het CDP nummer in bij aanvang van het reserveringsproces

 

Reserveer nu 

 

 


Als alternatief kun je gebruik maken van deze tarieven door te reserveren op RelaisChateaux.com of contact op te nemen met een reserveringsagent op 00 800 200 000 02.
 
Voordelen Relais  & Châteaux


Relais & Châteaux is verheugd klanten van Hertz exclusieve tarieven te bieden op hun geschenkaanbiedingen (cadeaubonnen en geschenkdozen) 

  • 5% korting op Relais & Châteaux Lys pakketten
  • Gratis inschrijving voor Relais & Châteaux Loyaliteitsprogramma voor 1 jaar

 

Hoe kan ik reserveren/bestellen?

 

Om gebruik te maken van deze voordelen ga je naar Relais & Châteaux Gift Shop en gebruik je de kortingscode: RELAISHERTZ13 

 

Algemene voorwaarden
Relais Châteaux kortingen gelden op gekwalificeerde huurauto’s bij deelnemende locaties wereldwijd. Contract, Tour, Industrie en vervangende auto’s komen niet in aanmerking voor kortingen. Klanten dienen bij het ophalen van de auto hun Relais Chateaux 5C ledenkaart te tonen aan de Hertz balie.