Virgin AtlanticIntroductie Virgin Atlantic


Virgin Atlantic is al meer dan 30 jaar een van 's werelds favoriete longhaul-luchtvaartmaatschappijen. Elk jaar vliegen ze meer dan zes miljoen passagiers naar 's werelds toonaangevende zakelijke en recreatieve bestemmingen. Het geheim van het succes van Virgin Atlantic is het onvergetelijk maken van de reis om de juiste redenen, het verstrekken van comfort en bekroonde gastvrijheid in elke cabine. Virgin Atlantic creëert ervaringen met een flair waar hun passagiers van houden tot in elk detail.


En wanneer u aansluit bij het loyaliteitsprogramma van Virgin Atlantic, Flying Club, kunt u al Points verdienen voordat u vertrekt. Hertz is een samenwerking aangegaan met Virgin Atlantic om Flying Club-leden speciale tarieven aan te bieden, plus Virgin points te verdienen bij elke huur. Dus waarom zou u vandaag niet beginnen met sparen en al snel zou u Miles kunnen verdienen om te besteden aan vluchten naar fantastische bestemmingen, cabine-upgrades en nog veel meer. Word vandaag nog gratis lid

Virgin Flying Club-voordelen

• 1000 Virgin Points op vakantie huren
• 500 Virgin Points op zakelijke huren
• Extra 100 Virgin Points voor leden van Hertz Gold Plus Rewards
• Het hele jaar door tot 10% korting op autohuur

Hoe kunt u reserveren


• Gebruik de Customer Discount Program (CDP) code van de Virgin Atlantic Flying Club tijden het reserveren.
• Vul uw Virgin Atlantic Flying Club-lidmaatschapsnummer in bij maken van de reservering.
• Toon uw Flying Club-lidmaatschapskaart bij het ophalen van de auto.
• U kunt ook Hertz NL bellen op 020 201 3512 of Hertz USA 800-654-3131.Voorwaarden en condities:
Virgin points worden toegekend voor alle kwalificerende retail- en contracttarieven, met uitzondering van tarieven voor reisagenten en tour operators, tarieven voor vervangend vervoer, personeelstarieven, speciale vooruitbetaalde tarieven en andere gereduceerde tarieven of tarieven in combinatie met partnerbonus vouchers. Er kunnen geen points worden verdiend wanneer via een zakelijke overeenkomst niet wordt toegestaan miles te verdienen. U dient uw Flying Club-lidmaatschapskaart te tonen op het moment dat u uw voertuig ophaalt.