Virgin Blue (DJ)


Wij stellen u graag voor aan onze nieuwste luchtvaartmaatschappij partner


Virgin Australia is een internationale en lokale luchtvaartmaatschappij.
Hertz is 9 jaar voorkeurspartner van Virgin Australia.


Het loyaliteitsprogramma van Virgin Australia heet Velocity en Hertz heeft een aparte samenwerking met Velocity. Leden van Velocity kunnen 3 Velocity punten verdienen per iedere uitgegeven $1 bij Hertz.


Virgin Australia heeft drie voorkeurspartners: Hertz, Thrifty en Europcar. Wij werken nauw samen met VA om te zorgen voor leuke campagnes en speciale aanbiedingen het gehele jaar door.Velocity Rewards:


Hertz werkt nauw samen met Virgin Australia om speciale aanbiedingen en kortingen aan te bieden op de VA website, zowel tijdens het boeken van de vlucht als op de cobrand autoverhuur site.


Hertz neemt deel aan het loyaliteitsprogramma van Virgin Australia, Velocity, en biedt Velocity leden 3 Velocity punten aan per uitgegeven $1 bij Hertz.


Hertz, VA en Velocity werken ook samen om grote gezamenlijke marketing campagnes neer te zetten.

Er zijn twee manieren om te reserveren bij Hertz via Virgin.

IBE Booking Path - Klanten kunnen een huurauto van Hertz tijdens het boeken van de vlucht toevoegen aan de reservering. De klant kan hier tevens zijn/haar Velocity frequent flyer nummer toevoegen om punten te verdienen.

Co-Branded Webpage - de tweede mogelijkheid is via een web pagina wat zich bevindt binnen het digitale platform van VA. HIer zijn alle voorkeurspartners te vinden en deze aankoop wordt gedaan buiten het boekingsproces van een vlucht. Klanten kunnen hier hun Velocity frequent flyer nummer of Gold Plus Rewards nummer toevoegen aan de reservering om punten te verdienen voor het relevante loyaliteitsprogramma.

Klanten kunnen ook naar een Hertz balie lopen na hun vlucht en zij ontvangen 5% korting wanneer zij hun instapkaart laten zien.