< Back
Featured Offers
Ontvang tijdelijk dubbele Gold punten

Huur in de buurt of op de luchthaven en verdien sneller gratis dagen.

Verdien dubbele punten voor gratis huurdagen en upgrades. Reserveer als Hertz Gold Plus Rewards® lid van 1 september tot 31 oktober 2021 en haal uw huurauto op tussen 1 september en 5 december 2021. Boek rechtstreeks bij ons en haal uw huurauto op bij een van onze gunstig gelegen vestigingen in de buurt of op een luchthaven.

Nog geen lid? Lid worden is snel en eenvoudig, het is gratis en de voordelen beginnen vanaf de eerste dag.

Bent u al lid? Log dan hier in op uw account.

Details aanbieding:

  • Gebruik promotiecode: 210579.
  •  Aanbieding is beschikbaar op deelnemende luchthaven- en off-airport locaties in Europa (België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, vasteland van Spanje en het Verenigd Koninkrijk).
  • Aanbieding geldig op alle autocategorieën met uitzondering van bestelwagens.
  • Aanbieding niet te combineren met andere aanbiedingen.
  • Alleen geldig op betaal later tarieven.
*Algemene voorwaarden

*Aanbiedingscode 210579 moet bij de reservering worden opgegeven. Deze aanbieding is beschikbaar bij de deelnemende Hertz luchthaven en off airport bedrijfslocaties in Europa (België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje vasteland en Verenigd Koninkrijk). Vierentwintig (24) uur van tevoren reserveren is vereist. Aanbieding geldig op alle autoklassen, deze aanbieding is niet van toepassing op bestelwagens (de aanbieding is echter wel van toepassing op bestelwagenverhuur in Italië), vrachtwagens en de volgende tariefproducten Mini-lease, maandhuren en 28+ verhuur. Aanbieding geldt voor dagelijkse, weekend en wekelijkse huur. Aanbieding heeft geen contante waarde, en kan niet worden gebruikt met andere kortingen, promoties of speciale tarieven. Leeftijd, bestuurder, krediet en kwalificerende tarief beperkingen voor de huurlocatie van toepassing. Alle belastingen, belastingteruggave, leeftijdsverschil, kosten, toeslagen en optionele servicekosten, zoals tanken, zijn niet inbegrepen. Aanbieding geldig voor huur gereserveerd van 1/SEP tot 31/OCT met voertuig pick-ups tussen 1/SEP en 05/DEC/2021. Bonuspunten worden 30 dagen na afloop van de huurperiode op uw rekening bijgeschreven. Alle Hertz Gold Plus Rewards programma voorwaarden zijn van toepassing.