< Back
Featured Offers

Gratis Mobiele Wi-Fi met de NIEUWE Hertz Connect handset

 

 

Wij geloven dat een geweldige reis begint met een geweldige start. En omdat we 100 jaar oud worden, brengen we een hele reeks nieuwe technologieën en innovaties uit om ervoor te zorgen dat onze klanten elke reis sneller, gemakkelijker en comfortabeler begint dan ooit tevoren.

Dankzij de NIEUWE Hertz Connect handset kunt u nu gebruikmaken van gratis Wi-Fi wanneer u zich gratis aanmeldt voor ons bekroonde Gold Plus Rewards loyaliteitsprogramma.

De NIEUWE Hertz Connect handset biedt een onbeperkte 4G hotspot voor de duur van uw reis, door heel Europa. Bovendien kunt u zowel in de auto als daarbuiten gebruiken, voor maximaal 5 apparaten. Dus of u nu probeert die verborgen lokale hotspot te vinden of gewoon de kinderen wilt vermaken, u heeft altijd de oplossing binnen handbereik.

Om er gebruik van te maken, maakt u hier uw reservering, u meldt u aan om gratis lid te worden en wanneer u voor meer dan €250 reserveert, krijgt u uw GRATIS handset wanneer u uw auto ophaalt.

Voorwaarden en condities:

 • De gratis, ‘Go Anywhere’ Wi-Fi service via het Hertz Connect draagbare device is beschikbaar tijdens de huur voor leden Hertz Gold Plus Rewards® (Hertz Gold, Hertz Gold Five Star en Hertz President’s Circle). 
 • Om gebruik te maken van de gratis ‘Go Anywhere’ Wi-Fi service, dient het lid van Hertz Gold Plus Rewards:
  • De gekwalificeerde Hertz huur ophalen in één van de 100 corporate vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
  • De auto rechtstreeks via de Hertz website te reserveren als lid van Hertz Gold Plus Rewards. Klanten die geen lid zijn van Hertz Gold Plus Rewards, kunnen gratis lid worden.
  • Meer dan US $250, €250 of £250 aan autohuur en extra opties uit te geven. Of het equivalent van US $250 wanneer de transactie gedaan is in een andere valuta.  
  • Huur voor minder dan 28 dagen.  
 • Voor alle huren gelden de Hertz Gold Standaard Huurvoorwaarden- en condities zoals deze in het land waar de huur plaats vindt geldig zijn. Klanten dienen aan het einde van de huur het apparaat weer in te leveren. 
 • Wanneer het apparaat verloren of beschadigd is, zal Hertz kosten doorbelasten. Klik hier om het tabel met kosten per land te bekijken.
 • Geldig op basis van beschikbaarheid. 
 • Wij herinneren u er aan dat u het Hertz Connect device niet tijdens het rijden gebruikt. Dusver, als toegestaan door de wet, zijn Hertz en haar agentschappen en distributeurs aansprakelijk of verplicht deelnemers te compenseren in geval van schade, verlies, persoonlijk letsel of overlijden als gevolg van deze promotie alleen waar het gaat om zaken die veroorzaakt zijn door negering van Hertz, haar agentschappen of distributeurs of die van haar medewerkers. Uw rechten blijven statutair geldig.
 • U kunt uw reservering online annuleren via de functie Bekijk/Wijzig/Annuleer via het telefoonnummer welke u onder Contact Hertz op onze website kunt vinden.
 • Als u uw reservering heeft vooruitbetaald en uiterlijk twee dagen voor de geplande ophaaldag annuleert, betalen wij de reservering volledig terug. Wanneer u later dan twee dagen voor ophalen van het voertuig annuleert, worden er admistratiekosten t.b.v. €40,00 (of lokale equivalent - zie 'VOORBETALING ONLINE ANNULERING EN NO SHOWKOSTEN') in rekening gebracht op de debit/creditcard gebruikt is bij het maken van de reservering.