< Back

Hertz + Polestar: The future of mobility

Seize the moment and go electric in a Polestar from Hertz as you await the delivery of your Polestar 3.


NEW

Grijp jouw kans en kies voor elektrisch rijden met een Polestar van Hertz terwijl je wacht op de levering van uw Polestar 3.

Hertz heeft een van de grootste EV-verhuurvloten ter wereld en is vastbesloten om de toekomst van mobiliteit te transformeren door verhuur van elektrische voertuigen sneller, gemakkelijker en toegankelijker te maken dan ooit tevoren.

Profiteer van een speciale Polestar-aanbieding van Hertz. Neem contact met ons op voor meer informatie door Hertz te bellen op het volgende nummer: Nederland +31202013512

Houd er rekening mee dat u om deel te nemen aan deze aanbieding verplicht bent om de aankoopinformatie van jouw Polestar 3 aan Hertz te verstrekken. Jouw persoonsgegevens en autoverhuurinformatie worden gedeeld met Polestar en worden gebruikt voor de verificatie, administratie en rapportagedoeleinden van de aanbieding

Raadpleeg het privacybeleid van Hertz om te vernemen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken. Om te vernemen hoe Polestar jouw gegevens gebruikt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Polestar.