< Back
Featured Offers

Bespaar 15% op weekendprijzen.*

Plan een onvergetelijk weekendje weg.
 

Terwijl de zomer overgaat in de herfst, kunt u nu extra van genieten met 15% korting op uw huurauto in het weekend.
Reserveer voor 30 september 2021 en haal deze uiterlijk 15 december 2021 op. Wanneer uw plannen onverhoopt veranderen, dan kunt u eenvoudig uw reservering wijzigen.

*Algemene voorwaarden


Boekingsdata: nu tot 30 september 2021.

Ophaaldata: weekends tot en met 15 december 2021. Let op: de korting is niet beschikbaar tijdens de volgende periodes voor verhuur in Italië: 28 oktober - 1 november inbegrepen en 8 -11 december inbegrepen.

Weekend betekent van donderdagmiddag 12.00 uur tot zondag 23.59 uur, en het voertuig moet dinsdag om 10.00 uur worden teruggebracht. De maximale huurperiode is 3 dagen.

CDP 907028 moet bij de reservering worden opgegeven.

Korting geldig voor boekingen gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en de EU op de beschikbare retail tarieven voor verhuur in alle deelnemende locaties in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Italië, Nederland, het vasteland van Spanje (Alicante Airport en Malaga Airport zijn niet deelnemend).

Korting niet beschikbaar bij franchisevestigingen. 

Korting niet beschikbaar voor Hertz 24/7 locaties en voertuigen. Voor verhuur in het Verenigd Koninkrijk is de korting alleen beschikbaar op de volgende deelnemende autogroepen: A, B, C, D, S, E en K (alle andere autogroepen inclusief elektrische voertuigen en bestelwagens in het VK zijn uitgesloten van het aanbod). Voor verhuur in Italië is de korting beschikbaar op alle autogroepen behalve I, H, L, O en bestelwagens. In alle andere deelnemende locaties is de korting beschikbaar op alle standaard wagenpark autogroepen met uitzondering van bestelwagens.

De huurauto's moeten rechtstreeks bij Hertz worden geboekt via de Hertz-website of via het Hertz-klantcontactcentrum.

Alle huurauto's zijn onderworpen aan de huurvoorwaarden en huurkwalificaties en -vereisten van Hertz.

Hertz behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment te wijzigen of te verwijderen. Als u wijzigingen aanbrengt in uw huur die resulteren in een herofferte, komt deze mogelijk niet in aanmerking voor de aanbieding.

Aanbieding heeft geen contante waarde, en kan niet worden gebruikt met andere kortingen, promoties of speciale tarieven.

Bestuurders jonger dan 25 jaar moeten een extra leeftijdsverschil betalen.