INFORMATIE MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS (COVID-19)

 

Terwijl de impact van het Coronavirus (COVID-19) zich blijft ontwikkelen, blijven wij ons inzetten om u de uitstekende ervaring en service te bieden die u van Hertz verwacht. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is nog altijd onze hoogste prioriteit.

 

Wij houden de verspreiding van COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen het advies van de overheid en gezondheidsautoriteiten op. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat wij de juiste maatregelen nemen om onze klanten en medewerkers te beschermen.


Het is onze doelstelling om de hoge normen voor veiligheid en hygiëne te hanteren die onze klanten van onze merken verwachten. Naast het nemen van preventieve maatregelen om de verspreiding van ziektekiemen binnen onze vestigingen te beperken, ondergaan al onze voertuigen een rigoureus, meerstaps reinigingsproces voor elke verhuur. Wij blijven waakzaam bij het naleven van deze praktijken en zullen aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen zoals aanbevolen door de  Centres for Disease Control Prevention (CDC),  Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)  en lokale overheden om het risico voor onze klanten en werknemers tot een minimum te beperken.

 

 

Maken wij auto's anders schoon? Zijn onze operationele protocollen veranderd?

 

Voor onze voertuigen hebben we ons rigoureus reinigingsproces versterkt, dat belangrijke onderdelen zoals deurklinken, stuur, dashboard, console, stoelen, enz. omvat. Voordat we een voertuig verhuren, wordt het gereinigd en gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van de WHO met ons 15-punten reinigingsproces. We gebruiken door de overheid goedgekeurde en geregistreerde, virus dodende reinigings- en ontsmettingsmiddelen volgens de specifieke voorschriften van elk land.

 

Daarnaast hebben we overal ter wereld onze reinigingsmethoden op onze locaties en in onze pendelbussen verbeterd, onder meer door regelmatig goedgekeurde desinfecterende middelen te gebruiken op plaatsen waar veel mensen komen, zoals deurklinken, balies, kiosken en andere harde oppervlakken.


We hebben meer handdesinfecterende middelen op alcoholbasis toegevoegd en we vragen onze medewerkers belangrijke hygiënemaatregelen te nemen, zoals regelmatig de handen wassen en thuisblijven als ze symptomen ervaren.