INFORMATIE MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS (CO-VID 19)

De Hertz Corporation bestaat uit de merken Hertz, Thrifty, Dollar en Firefly.

Aangezien de impact van het coronavirus (COVID-19) blijft evolueren, weten we dat we ons blijven inzetten om u de uitzonderlijke ervaring en service te bieden die u van Hertz verwacht. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is altijd onze topprioriteit.

We houden de verspreiding van COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen het advies van de overheid en de gezondheidsautoriteiten op om ervoor te zorgen dat we de juiste acties ondernemen om onze klanten, werknemers en de gemeenschappen waar we actief zijn te beschermen.

Het is onze missie om de hoge normen voor veiligheid en netheid te handhaven die klanten van onze merken verwachten. Naast het nemen van preventieve maatregelen om de verspreiding van ziektekiemen binnen onze vestigingen te beperken, doorlopen al onze voertuigen een strikt, stapsgewijs reinigingsproces voor elke nieuwe huur. We blijven waakzaam bij het handhaven van deze praktijken en zullen aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen zoals aanbevolen door de Centres for Disease Control & Prevention (CDC), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en lokale overheden om het risico voor onze klanten en medewerkers tot een minimum te beperken.

 

FLEXIBILITEIT

Wat als mijn plannen veranderen door het coronavirus?

We weten dat klanten meer flexibiliteit nodig hebben om de verandering die om ons heen gebeurt te beheren. Hier zijn een paar recente veranderingen die we hebben gemaakt om u te helpen.

En zoals altijd heeft de optie 'betaal later' van Hertz de ultieme flexibiliteit zonder annuleringskosten.

Hoe zit het met pre-paid reserveringen?

Klanten die een reservering hebben gemaakt waarvoor reisbeperkingen gelden, kunnen de reservering te allen tijde annuleren of opnieuw boeken voor een latere datum, zonder extra kosten.

Voor reserveringen die niet in een regio met reisbeperkingen plaatsvinden en waarbij de prepaid reservering voor 13 maart 2020 is geboekt, kunt u de huur kosteloos naar een andere datum wijzigen. Wij vragen u vriendelijk om de huur binnen 12 maanden om te boeken, waarna u nog eens 12 maanden de tijd heeft om het voertuig op te halen - dit biedt u in totaal 24 maanden flexibiliteit om later te huren.

Het is mogelijk dat u de reservering wilt annuleren. Zoals altijd zijn er geen kosten verbonden aan vooruitbetaalde reserveringen die 48 uur voor het ophalen worden geannuleerd.

Hoe zit het met reserveringen die gemaakt zijn met Gold Plus Rewards-punten?

Klanten die voor 13 maart 2020 hebben gereserveerd krijgen het volledige puntensaldo terug.

Wat gebeurt er als ik me moet afzonderen of als ik in quarantaine ben en geen voertuig kan inleveren?

Als dit gebeurt, neem dan contact op met de locatie en vermijd contact met het voertuig en de sleutels. Wij zullen ervoor zorgen dat het voertuig wordt opgehaald bij een aangewezen adres.

Wat als ik het virus heb opgelopen en in het bezit ben van een Hertz / Dollar / Thrifty of Firefly voertuig?

Als u positief heeft getest op COVID-19, of symptomen vertoont, en de laatste zeven dagen een auto bij ons heeft gebruikt, vragen wij u dit zo snel mogelijk aan ons te melden.

Wat gebeurt er als ik me in een afgesloten ruimte bevind en geen voertuig kan inleveren?

Vermijd contact met het voertuig, de sleutels en neem contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat het voertuig wordt opgehaald zodra de opsluiting is opgeheven, of u kunt ervoor kiezen om het voertuig op dat moment aan ons terug te geven.

Is er een lijst van uw locaties die op dit moment te maken hebben met reisbeperkingen?

Een actuele lijst van Europese locaties die tijdelijk gesloten zijn, vindt u hier.

 

SCHOONMAKEN

Maakt u uw auto's anders schoon? Is één van onze operationele protocollen veranderd?

Over de hele wereld hebben we onze reinigingsmethoden op onze locaties en onze shuttlebussen verbeterd, onder andere door gebruik te maken van goedgekeurde ontsmettingsmiddelen om regelmatig high-touch gebieden zoals deurklinken, toonbanken, kiosken en andere harde oppervlakken schoon te maken.

We hebben meer handreinigers op alcoholbasis toegevoegd en werknemers gevraagd om belangrijke hygiënische stappen te nemen, waaronder het regelmatig wassen van de handen en thuisblijven als ze onwel zijn.

Voor onze voertuigen versterken we ons rigoureuze reinigingsproces, dat onder meer betrekking heeft op prioritaire gebieden zoals portiergrepen, stuurwiel, dashboard, console, stoelen, enz.

Hoe worden auto's schoongemaakt als een huurder bevestigd is of verdacht wordt van COVID-19?

We hebben nieuwe reinigingsprotocollen geïmplementeerd, waaronder het uit de vloot halen van het voertuig en het desinfecteren via een derde partij in de gevallen dat een klant ervan verdacht wordt of bekend is dat hij COVID-19 heeft.