ANNULERINGEN

1. Hertz staat het annuleren van een prepaid reservering toe:

a.Online via de ‘bekijk/wijzig/annuleer reservering’ pagina

b. Telefonisch dor te bellen naar Internet Helpdesk


2. Een volledige terugbetaling van de vooruitbetaalde reservering zal worden gedaan:

a. Als de annulering niet later dan middernacht plaatsvindt twee dagen vóór de datum van het ophalen van het voertuig;

b. Minder administratiekosten volgens de onderstaande tabel als de annulering na dit tijdstip wordt gedaan.


ValutaHertz
EURO45.00
GBP30.00

3. Restitutie vindt plaats op de creditcard waarmee de oorspronkelijke reservering is gemaakt.

NO SHOWS / LOST RENTALS

1. Wanneer u uw reservering niet annuleert vóór de ophaaltijd en het voertuig niet ophaalt op de ophaaldatum of als u zich niet aan de ophaalvoorwaarden houdt (raadpleeg Rental Qualifications & Requirements), behouden wij ons het recht voor om een No Show / Lost Rental toeslag te belasten volgens onderstaande tabel, die onze administratiekosten recupereert en ons compenseert voor ons onvermogen om het voertuig te huren wanneer het voor uw gebruik was gereserveerd:

ValutaHertz
EURO95.00
GBP70.00

2. We betalen uw aanbetaling terug, minus de No Show / Lost Rental toeslag, als u ons binnen 90 dagen na de ophaaldatum schrijft aan Hertz Prepaid Accounting Department, Hertz Europe Service Center, Swords Business Park, Swords, Co. Dublin, Ierland met hierin het verzoek voor terugbetaling. Voeg hier een kopie van uw reserveringsbevestiging bij.


WIJZIGINGEN TEN TIJDE VAN HET OPHALEN

Als u op het moment van het ophalen van het voertuig een grotere auto wilt huren of voor een langere periode wilt huren, kunt u dit doen, onder voorbehoud van beschikbaarheid, tegen betaling van extra kosten. Dergelijke kosten zullen worden vermeld in de valuta van het land van verhuur en kunnen hoger zijn dan de prijzen die eerder zijn aangehaald.

EERDER INLEVEREN

Het is niet mogelijk een terugbetaling te doen wanneer de auto eerder ingeleverd wordt.

TOESLAG VOOR VERLATE INLEVERING

(Momenteel alleen van toepassing op verhuur met een bestemming in Europa.)

Wij behouden ons het recht voor om een Late Return toeslag van EUR 11,50, GBP 10,00 in rekening te brengen, afhankelijk van uw land van bestemming, om ons gedeeltelijk te compenseren voor de kosten die we maken om een alternatief voertuig te vinden voor onze volgende boeking van uw voertuig en onze administratiekosten te voldoen om contact met u op te nemen om het voertuig terug te brengen.