Onze beste prijs garantie 


 


Wanneer je rechtstreeks boekt via een website van Hertz kun je erop vertrouwen dat geen enkele andere online aanbieder onze prijzen voor een Hertz huurauto zal overtreffen. Het lage tarief dat je ziet is ons beste tarief voor klanten die geen lid zijn van het Hertz Gold Plus Rewards® programma of niet op een andere manier een aangesloten tarief of korting krijgen (bijvoorbeeld door het gebruik van een CDP nummer om een speciaal tarief te ontvangen).

Als je op een andere website een lagere prijs vindt voor dezelfde Hertz autocategorie, ophaal- en inleverlocaties, huurdata en -tijden, geboekt vanuit hetzelfde land van herkomst en met dezelfde valuta, zullen we de prijs matchen en je nog eens 10% korting geven op die prijs nadat we je aanvraag hebben geverifieerd. Zolang je maar binnen 24 uur na je boeking het ”claimformulier invult en indient. Lees de uitsluitingen en voorwaarden zorgvuldig door voordat je het claimformulier verstuurt.Uitsluitingen, voorwaarden en bepalingen

Onze Beste prijsgarantie is van toepassing op:
• Het ""basistarief"" voor het voertuig (exclusief belasting, brandstof, toeslagen of andere bijkomende kosten of extra opties).
• Reserveringen die ten minste 72 uur voor uw huurperiode worden gemaakt door rechtstreeks naar een Hertz-website te gaan en het laagste beschikbare tarief voor die voertuiggroep te boeken.
• Verhuur op alle locaties in de VS, Canada, Europa, het Midden-Oosten + Afrika (met uitzondering van Kosovo, Macedonië, Malta, Polen en Tunesië).

Onze Beste prijsgarantie is niet van toepassing op:
• Tarieven verkregen door het gebruik van kortingen, coupons, upgrade-aanbiedingen, vooraf onderhandelde (bijv. groeps-, overheids-, bedrijfs-, tour-, verzekeringsvervangende verhuur, of in sommige gevallen online reisbureaus) of vergelijkbare tarieven, zoals alle andere tarieven gekoppeld aan een CDP nummer.
• Tarieven die gevonden kunnen worden op veilingwebsites of sites die de naam van het autoverhuurbedrijf pas na aankoop weergeven.
• Elke tariefvergelijking die niet echt vergelijkbaar is. Bijvoorbeeld, pre-paid (""betaal nu"") tarieven kunnen niet vergeleken worden met niet-prepaid (""betaal later"") tarieven.
• Autoverhuurcomponenten van inclusieve, pakket- of andere bulk-, gebundelde of soortgelijke niet-retailtarieven.

Bewijsmateriaal:
Je dient ons in het gedeelte Vragen/opmerkingen op het claimformulier bewijs te leveren van de bron van de vergelijkende prijs, met inbegrip van maar niet beperkt tot:

(i) de lagere prijs;

(ii) voertuiggroep;

(iii) plaats van ophalen en terugbrengen (moet dezelfde plaats zijn) ; 

(iv) datum en tijdstip van huur en terugkeer

 (v) het webadres (URL) van de website van de bron; en

 (vi) schermafdruk(ken) als bewijs van het bovenstaande.


Aan de hand van het door jou verstrekte bewijsmateriaal moeten wij kunnen verifiëren dat de lagere online gepubliceerde prijs niet beschikbaar is op een website van Hertz. Wij zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de claim de vergelijkende Hertz huurprijs verifiëren en je het resultaat meedelen. Als het verstrekte bewijsmateriaal onvoldoende is om de claim te verifiëren, zullen wij contact met je opnemen en vragen om ons indien nodig aanvullend bewijsmateriaal te verstrekken. Indien aanvullend bewijsmateriaal nodig is, moet dit tijdig worden verstrekt, anders is het mogelijk dat de claim niet voor aanvang van jouw huur wordt geverifieerd.

Hertz behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de Beste prijsgarantie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of aansprakelijkheid te wijzigen. Hertz behoudt zich het recht voor een claim te weigeren of af te wijzen als gevolg van een druk-, technische of andere fout van Hertz of een derde partij, of wanneer een dergelijke claim, naar eigen goeddunken, frauduleus of te kwader trouw is ingediend. Het niet afdwingen van een voorwaarde door Hertz vormt geen verklaring van afstand van die of een andere voorwaarde.