Onze beste prijs garantieWanneer u direct reserveert via een Hertz website kunt u er zeker van zijn dat geen andere online aanbieder is die een scherpere prijs aanbiedt voor een Hertz voertuig. De lage prijs die u ziet is onze beste prijs voor klanten die niet lid zijn van ons Gold Plus Rewards programma* of op een andere wijze een verbonden prijs of korting gebruiken (bijvoorbeeld door gebruik te maken van CDP nummer waaraan een special tarief is gekoppeld).

Mocht u op een andere website een lagere prijs tegenkomen voor een Hertz voertuig uit dezelfde autocategorie, ophaal- en inleverlocatie, huurdata en -tijden, databron, dan evenaart Hertz deze prijs en geven u een extra 10% korting bovenop deze prijs wanneer uw claim is geverifieerd. Om hierop aanspraak te maken dient u het volledige claim formulier in te dienen binnen 24-uur na uw reservering. Lees alstublieft de uitzonderingen, voorwaarden en condities zorgvuldig voorafgaand aan het indienen van uw claim.


* Wanneer u een Gold Plus Rewards lid bent ontvangt u 5% extra korting als onderdeel van uw lidmaatschap. Lid worden is gratis, dus schrijf u direct in!


Uitzonderingen, voorwaarden en condities

Onze beste prijsgarantie is van toepassing op:
•Het ‘basis-tarief’ dat bij de voertuig wordt vermeld (waaronder belasting, brandstof, toeslag of andere bijkomstige kosten of optionele extra’s).
•Reservering is ten minste 72 uur van tevoren gemaakt, direct via een Hertz website en met het laagste beschikbare tarief voor dezelfde autocategorie.
•Huren gemaakt bij alle locaties in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Midden Oosten en Afrika (uitgezonderd: Kosovo, Macedonië, Malta, Polen en Tunesië).

Onze beste prijsgarantie is niet van toepassing op:
•Tarieven verkregen door gebruik te maken van kortingen, kortingsbonnen, upgrade-aanbiedingen, vooraf onderhandelde (bijv. groeps-, overheids-, bedrijfs-, reis-, verzekeringvervangende huur- of in sommige gevallen online reisbureaus) of vergelijkbare tarieven, zoals andere tarieven gekoppeld aan een CDP nummer.
•Tarieven die kunnen worden gevonden op veilingsites of sites die pas na de aankoop de naam van het autoverhuurbedrijf weergeven.
•Elke vergelijking van tarieven die niet daadwerkelijk overeenkomstig zijn. Bijvoorbeeld een prepaid (“Betaal Nu”) tarief kan niet vergeleken worden met een non-prepaid (“Betaal Later”) tarief.
•Tarieven van andere autoverhuurbedrijven of andere merken geleverd door Hertz (inclusief, zonder beperking, Dollar, Thrifty, Firefly en Ace).
•Onderdelen voor autoverhuur van all-in, pakket- of andere massale, gebundelde of vergelijkbare niet-kleinhandelstarieven.

Bewijslast:
U moet ons bewijsmateriaal aanleveren over de bron van de vergelijkende prijs in het gedeelte Vragen/Opmerkingen op het claimformulier dat onder meer het volgende moet omvatten:

(i)de lagere prijs;

(ii)autocategorie;

(iii)ophaal- en inleverlocatie (moet dezelfde locatie zijn);

(iv)ophaal- en inleverdatum en tijd;

(v)internet adres (URL) van de bron van de website; en

(vi)schermafbeelding(en) als bewijslast van al het bovenstaande


Uit het bewijs dat u verstrekt moeten we kunnen verifiëren dat de lagere online gepubliceerde prijs niet beschikbaar is op een website van Hertz. We verifiëren de prijs van het Hertz-huurvoertuig binnen 48 uur na ontvangst van uw claim en brengen u op de hoogte van het resultaat. Als het geleverde bewijsmateriaal niet volstaat om de claim te verifiëren, nemen we contact met u op en vragen u ons indien nodig aanvullend bewijsmateriaal te verstrekken. Als er aanvullend bewijsmateriaal vereist is moet dit tijdig worden verstrekt, anders mag uw claim niet voor uw huur worden geverifieerd.

Hertz behoudt zich het recht voor de voorwaarden van de Hertz Prijs Belofte op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of aansprakelijkheid te wijzigen. Hertz behoudt zich het recht voor om een claim te weigeren of af te wijzen als gevolg van een druk-, technische of andere fout van Hertz of een derde partij, of wanneer een dergelijke claim naar eigen goeddunken op frauduleuze wijze of te kwader trouw is gemaakt. Het nalaten door Hertz om een voorwaarde of conditie af te dwingen, vormt geen verklaring van afstand van die of enige andere voorwaarde.