Disneyland Parijs

Hertz Disney Jubileumpakket

Verblijf in Disneyland Paris geboekt? Verleng de magie met een huurauto! Huur een auto uit de Hertz Family Collection en u ontvangt een Disney tijdschriftenpakket met o.a. Donald Duck Weekblad, Katrien en Disney Junior en u krijgt tijdens uw verblijf een gratis lunch voor het hele gezin in een Disney restaurant. Om te reserveren belt u naar uw dichtsbijzijnde Hertz vestiging of bel naar 0900 235 43789 (15 ct p.m.). Deze aanbieding is geldig tot 30 oktober 2012 en op basis van beschikbaarheid. De standaard huurvoorwaarden - en condities van Hertz Autoverhuur zijn van toepassing.Vanaf 1 april 2012 viert Disneyland Paris haar 20e verjaardag. Speciaal voor dit jaar staan er gloednieuwe shows, parades en andere verrassingen op het programma! In het Disneyland Park kunnen bezoekers zich elke avond laten meeslepen in de nieuwste en meest indrukwekkende show van Disney ooit: Disney Dreams! Ook worden bezoekers getrakteerd op een nieuwe parade, Disney Magic on Parade! en kunnen ze genieten van vele magische momenten met hun favoriete Disney figuur. Om dit verjaardagsfeest helemaal compleet te maken, is het resort prachtig versierd.Business Solutions, de zakelijke divisie van Disneyland® Paris

Met meer dan 15 jaar ervaring en 1000 evenementen per jaar, is Business solutions van Disneyland® Paris de specialist in het organiseren van zakelijke evenementen, seminars, conventies, congressen, team-building activiteiten, prive feesten en meer…..
Kom naar Disneyland® Paris voor een onvergetelijke ervaring.

De voordelen:

Faciliteiten voor werk en vrije tijd: 2 conventie centra, 95 meeting rooms, 14 hotels** en 2 themaparken beschikbaar voor prive huur.
Makkelijk bereikbaar: RER/ TGV/ Eurostar terminal en in de buurt van 2 international luchthavens
Disney service: 240 professionals staan voor uw klaar.

 

*van nation metro
**inclusief 7 Disney hotels