< Back

Electric Car Rental

 

 

Huur vandaag nog een elektrische auto.

Lees meer over opladen

Lees meer

 

Hertz. Let’s Go!

Het is tijd om te genieten van een groenere manier van rijden. Geniet van elk moment tijdens het reizen in een hypermoderne auto wanneer u een EV boekt. Wij hebben één van de grootste elektrische huurvloot in Europa. Ga van 'geen tijd om te reizen' naar 'tijd om te gaan!' in een elektrische auto. Let’s go!

 

Not your EVeryday car.

Ons vlaggenschip op het gebied van elektrische huurauto's is de Tesla Model 3. Met zijn volledig glazen dak, 15-inch touchscreen en een actieradius tot 400 kilometer is de Model 3 gemaakt om te ontsnappen aan de waan van de dag. Reserveer nu om deze supercomputer op wielen te ervaren en meer te weten te komen over de innovatieve functies door onze Model 3 pagina te bezoeken.

Ontdek de Model 3

 

Een EV voor elke behoefte.

Ons omvangrijke wagenpark biedt EV's en hybride auto's waarmee u met een lage emissie of geheel emissieloos kunt rijden. Of u nu volledig elektrisch wilt rijden of slechts een deel van de auto op benzine wilt laten rijden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Meer informatie

 

Laad op met Shell Recharge.

Het is eenvoudig om de batterij van uw gehuurde EV onderweg op te laden met ons goedgekeurde netwerk van Shell Recharge oplaadpunten. Er zijn meer dan 300.000 laadstations in heel Europa.

 

Minder uitstoot, meer genieten.

We voegen dagelijks meer EV's toe. Kies onder andere uit Tesla, DS, Fiat, Smart en Volkswagen en meer. Mocht u geen EV in de buurt kunnen vinden, dan hebben wij een verscheidenheid aan andere voertuigen voor u klaarstaan. Nieuwe EV's komen wekelijks ons wagenpark binnen, dus wees de eerste om te weten waar en wanneer ze arriveren. Door uw e-mailadres met ons te delen, gaat u akkoord met het ontvangen van marketing- en promotie e-mails volgens het privacybeleid van Hertz.

Hou mij op de hoogte

Algemene voorwaarden:

* De Idle fees bij Tesla Superchargers, en de Idle fees en het opladen bij alternatieve laadleveranciers zijn niet inbegrepen in uw tarief. Deze kosten zullen aangerekend worden als u uw voertuig na een voltooide laadsessie bij een Supercharger station achterlaat. Voorwaarden zijn van toepassing en kunt u vinden in uw EV huurvoorwaarden.