< Back

Tesla Car Rentals

 

 

Huur vandaag nog een Tesla

Geniet van onbeperkt opladen** wanneer u een Tesla boekt en oplaadt eenvoudig op bij één van de 250.000 goedgekeurde Shell Recharge stations in Europa. U geniet ook van toegang tot ruim 6.000 Tesla Supercharger laadpunten.*

Leer meer over opladen

 

Hertz. Let’s Go!

Het is tijd om te genieten van een brandstofvrije manier van reizen. Geniet van elk moment tijdens het reizen in een hypermoderne auto wanneer u een Tesla  boekt. Wij hebben één van de grootste elektrische huurvloot in Europa. Ga van 'geen tijd om te reizen' naar 'tijd om te gaan!' in een emissieloze auto. Hertz. Let’s Go!

 

Een supercomputer op wielen.

Met een 15-inch touchscreen, voorzien van alle comfort en gemak, is de Tesla niet uw doorsnee auto. Regel alles van de climate control tot muziek, bekijk uw navigatie en zoek het dichtstbijzijnde Tesla Supercharger station op deze allesomvattende hub.

Ontdek de Model 3

 

Cruise control 2.0

Autopilot is een semi-autonome technologie die helpt bij het positioneren op de rijstrook, accelereren, remmen en houdt een optimale afstand. Meer informatie over de innovatieve functies van de Tesla vindt u op onze FAQ's pagina.

Meer informatie

 

Laad op met Shell Recharge.

Het is eenvoudig om de batterij van uw gehuurde Tesla onderweg op te laden met ons goedgekeurde netwerk van Shell Recharge oplaadpunten. Er zijn meer dan 250.000 laadstations in heel Europa. Deze zijn gunstig gelegen en er zijn geen extra kosten aan verbonden om hier tijdens uw reis op te laden.**

 

Minder uitstoot, meer genieten.

We voegen dagelijks meer EV's toe. Als u in de buurt geen EV kunt vinden, dan hebben we een verscheidenheid aan andere auto's voor u klaarstaan.
Tesla's komen dagelijks in onze vloot, dus wees er als eerste bij om te weten waar en wanneer ze arriveren.
Door uw e-mailadres met ons te delen, gaat u akkoord met het ontvangen van marketing- en promotie-e-mails volgens het privacybeleid van Hertz.

Hou mij op de hoogte

Huurvoorwaarden:

 

* De Idle fees bij Tesla Superchargers, en de Idle fees en het opladen bij alternatieve laadleveranciers zijn niet inbegrepen in uw tarief. Deze kosten zullen aangerekend worden als u uw voertuig na een voltooide laadsessie bij een Supercharger station achterlaat. Voorwaarden zijn van toepassing en kunt u vinden in uw EV huurvoorwaarden.

** Met uitzondering van huurperiode langer dan 29 dagen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Zie uw EV huurvoorwaarden voor meer informatie.