Autoverhuur

Autohuur voor studenten

Speciale aanbiedingen

Introducing Hertz Student Car Hire

 

Hertz Students

 

15% korting op auto’s

20% korting op bestelwagens

 

Bent u een student van 19 jaar of ouder? Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs en heeft u die minimaal een jaar? Dan is er goed nieuws voor u, vanaf nu kunt u een autohuren met Hertz Students.

 

Als u denkt, dat werd tijd, dan nemen wij u dat niet kwalijk.

 

Elke student heeft wel eens een auto nodig. Of het nu voor een verhuizing is naar uw nieuwe onderkomen, even lekker op pad voor uw welverdiende break, of een bezoek aan vrienden of familie, u heeft de wielen nodig.

 

En nu, het extra goede nieuws. We weten hoe krap het budget kan zijn. Dus als student zijnde krijgt u 15% korting op auto’s, en 20% korting op bestelwagens. Is uw leeftijd tussen 19 en 24 jaar, moet u een toeslag voor jonge bestuurders betalen als u de auto ophaalt. De tarieven variëren, bekijk de tabel hier beneden. 

 

Plus, u kunt gaan en staan waar u wilt en wanneer. Auto’s zijn beschikbaar in Groot-Brittannië, België, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Slowakije.

 

En er is nog meer, in al deze landen kunt u ook een bestelwagen huren (met uitzondering van Tsjechië en Slowakije).

 

Onthoud, dit is wat u nodig heeft:

  • Een geldige studenten kaart, die u dient te tonen op de locatie
  • Een rijbewijs die u meer dan 1 jaar in het bezit heeft
  • Een creditcard op naam om de reservering te maken, deze dient u ook te laten zien op de locatie.

 

 

Toeslag jonge bestuurders
Toeslag jonge bestuurders geldt voor studenten met de leeftijd tussen 19 t/m 24 jaar.

 

Kies uw auto!
Opgelet, slechts geslecteerde autocategorieën zijn beschikbaar for Hertz Students. Klik hier voor meer informatie.
 

 

Voorwaarden en condities .

 

 

Reserveer Autohuur voor studenten 

 

Toeslag jonge bestuurders

Voorwaarden en condities
  1. “Hertz Students” ( zoals het genoemd wordt in de Uk, Frankrijk, Duitsland, Benelux, Noorwegen en Zwitserland) of “Hertz Univercity” (zoals het genoemd wordt in Spanje en Italië) is een vooruit betaald en niet vooruit betaald online en offline programma beschikbaar in de boven genoemde landen voor auto en bestelwagen verhuur. Voor de Tsjechië en Slowakije enkel alleen voor autoverhuur. Studenten vanuit Australië en Nieuw Zeeland kunnen toegang krijgen tot het programma doormiddel van een specifiek kortings programma.
  2. Dit programma is geldig op geselecteerde autocategorieën, deze kunnen variëren per bestemming en is gebaseerd op beschikbaarheid.
  3. De korting op auto’s en bestelwagens is geldig voor studenten met de leeftijd 19 of hoger en is gebaseerd het best beschikbare tarief van Hertz op het moment van reserveren.
  4. Om in aanmerking te komen voor de korting, dient de student een geldig rijbwijs te hebben en deze minimaal een jaar te bezitten, en een geldige studenten kaart. (deze twee documenten dienen te worden getoond op de locatie waar u de auto ophaalt) Een geldige credit card op de naam van de student is nodig om de reservering te maken en deze dient ook meegenomen te worden naar de locatie waar u de auto ophaalt.
  5. De Young Driver Surcharge kan de student op de locatie betalen en geldt voor studenten tussen de 19  en 24 jaar. Klik hier voor de details van de tarieven.
EU_Student_Car_Rental.xml