[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
SaveSave
(Nederlands) Wijzigen

Maak kennis met de Polestar 2

Interieurkenmerken

Maak kennis met de Polestar 2: Interieurkenmerken

De Polestar 2 wordt over het algemeen gezien als een van de meest volledige elektrische auto's op de markt. Het strakke, minimalistische ontwerp is futuristisch. Het vermogen om krachtige prestaties te leveren en tegelijkertijd trouw te blijven aan de wortels van het bedrijf in duurzaamheid, maakt het een uniek voertuig.

Dit is een van de redenen waarom Hertz in april 2022 heeft toegezegd om 65.000 Polestar EV’s aan te schaffen tussen 2022 en 2027.

We hebben ons verdiept in de onderscheidende kenmerken van deze auto, zodat je precies kunt ontdekken wat je kunt verwachten als je een Polestar 2 bij ons huurt.

Gemak en comfort

De Polestar 2 zit boordevol innovatieve functies en heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis.

Aanpasbare stoel- en spiegelposities

Als er meer dan één bestuurder is, kan het een hele klus zijn om constant je stoel, spiegels en andere instellingen te moeten aanpassen. De Polestar 2 onthoudt jouw voorkeuren in een persoonlijk profiel en doet dit allemaal voor je.

Interieurverlichting

De passagierscompartimenten van de Polestar zijn uitgerust met verschillende soorten verlichting voor het comfort van zowel de bestuurder als de passagiers, waaronder leeslampjes, programmeerbare instapverlichting en verlichting bij de voeten.

Elektrische achterklep

Wanneer je je handen vol hebt, kan de elektrisch bedienbare achterklep van de Polestar 2 handsfree worden geopend. Zwaai je voet onder de achterbumper om de kofferbak te openen of sluiten. Houd daarbij de sleutel binnen het bereik van de auto.

Slimme tech binnen handbereik

Audio

Het audiosysteem van de Polestar 2 heeft een vermogen van 255 watt en acht luidsprekers. Via de toetsen rechts op het stuur of via spraakopdrachten met de Google Assistent pas je het geluid eenvoudig aan.

Je telefoon opladen

De Polestar 2 heeft vier USB-C-poorten. Twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Met het optionele Plus Pack kun je ook een draadloos oplaadstation onder het scherm in het midden toevoegen.

Bediening en het stuur

Met een Polestar is het eenvoudig om je reis te regelen. Het stuur en de dubbele hendels hebben een groot aantal functies binnen handbereik, van cruise control en ruitenwissers tot het volume van jouw muziek.

Ledverlichting

Energiezuinige ledverlichting, ontworpen in een uniek lichtbladig en op origami geïnspireerd ontwerp, zijn direct herkenbaar als Polestar. Deze slimme lampen hebben een sensor, die in de voorruit verborgen is, om de koplampen of achterverlichting van andere auto's te detecteren. Ze passen hun helderheid automatisch aan tussen grootlicht of dimlicht om te voorkomen dat andere bestuurders worden verblind.

Praktische functies voor stressvrije reizen

Laadruimte

De Polestar 2 heeft achterin een bagageruimte van 405 liter. Deze kan worden uitgebreid tot 1.095 liter door de stoelen neer te klappen en de plank te verwijderen. Maar het beste is de extra 35 liter ruimte onder de motorkap in de frunk (voorste kofferbak). Je vindt hier ook apparatuur en gereedschappen voor het afdichten van banden.

Get Home Safe-functie

Duw de koplamphendel (links aan het stuur) naar voren en laat los om de Home Safe Lighting-functie te activeren. Deze zorgt ervoor dat de lampen blijven branden zodat je gemakkelijk de weg naar de voordeur vindt. Op het scherm kun je de duur hiervan instellen.

Zie de video over ledverlichting voor meer informatie.

Spiegels zonder frame

De Polestar 2 heeft spiegels zonder frame voor maximaal zicht en verbeterde aerodynamica. Slimme afstelfuncties zorgen ervoor dat je 's nachts heldere reflecties kunt dimmen en de spiegels kunt kantelen of inklappen met één druk op de knop. Bovendien zien ze er prachtig uit.

Wil je meer informatie over de Polestar 2, dan kun je onze gidsen lezen met alles wat je moet weten voor onderweg en hoe je de auto moet opladen. Of maak een proefrit met een Polestar 2 wanneer je de volgende keer bij ons huurt.