Profiteer vanaf de eerste dag.Word gratis lid van Hertz Gold Plus Rewards®.

Geniet van je Let's Go-momenten met exclusieve voordelen.

Profiteer van voordelen op een hoger niveau, zoals het verdienen van punten voor gratis huurdagen en upgrades van autoklassen.*

*Punten worden alleen verdiend op dag- en kilometerkosten. Voor gratis huurdagen geldt enkel het basistarief (tijd en kilometers). Belastingen, optionele extra's en andere kosten zijn uitgesloten. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Bespaar tot 10% op het basistarief en ontvang onze besteprijsgarantie.**

Als je rechtstreeks bij ons boekt, profiteer je elke keer dat je huurt van de beste prijzen.

Bespaar nu *Tot 10% korting op het basistarief van Hertz is van toepassing op huurauto's in het VK, Duitsland, Spanje, Italië en de Benelux. 5% korting geldt voor de rest van de wereld. De korting geldt voor het vermelde standaardtarief (exclusief belastingen en andere kosten). De korting is niet van toepassing op tarieven van gelieerde bedrijven of tarieven die al zijn afgeprijsd. Klik hier voor de volledige voorwaarden van de besteprijsgarantie.
**Klik voor de volledige voorwaarden van de Beste Prijsgarantie

Verdien punten die ingewisseld kunnen worden voor gratis huurdagen en upgrades.*

Hoe meer je huurt, hoe meer je verdient en hoe sneller je op weg bent naar een hoger loyaliteitsniveau. Hertz Gold Plus Rewards®-leden verdienen één punt voor elke uitgegeven dollar. Hertz Five Star®- en Hertz President's Circle®-leden verdienen nog meer punten die kunnen worden ingewisseld voor gratis huurdagen. Ook kunnen ze kiezen uit een breder aanbod huurauto's en krijgen ze gratis upgrades van één autoklasse, indien beschikbaar.*

Verdien gratis dagen *Punten worden alleen verdiend op dag- en kilometerkosten. Voor gratis huurdagen geldt enkel het basistarief (tijd en kilometers). Belastingen, optionele extra's en andere kosten zijn uitgesloten. De upgrade van één autoklasse is van toepassing op Compact-, Middenklasse-, Standaard- en Fullsize-huurauto's met een maximale upgrade naar een Premium. Raadpleeg de aanvullende voorwaarden en uitzonderingen.

Ga sneller op weg.

Sla de balie over en ga als Hertz Gold Plus Rewards®-lid rechtstreeks naar jouw auto op geselecteerde locaties. *Bij terugkomst gewoon neerzetten en weggaan.

Sla de balie over *Je kunt de balie overslaan zodra je lidmaatschap is geactiveerd. Je Gold-lidmaatschap wordt geactiveerd na je eerste huur. Alleen beschikbaar op geselecteerde locaties. Voorwaarden zijn van toepassing.

Deel de rit gratis.

Voeg je gehuwde wederhelft of binnenlandse partner gratis toe als bestuurder en ga waarheen je maar wilt.

Word nu lid

Lidmaatschap niveaus


Gold

Altijd gratis

Verdien 1 punt voor elke € 0.85*

Bespaar 10%** en krijg onze beste prijsgarantie***

Voeg je echtgeno(o)t(e) of geregistreerd partner toe als gratis extra bestuurder


Five Star

10 huren of € 1,650

Verdien 1,25 punten voor elke € 0,85*

Bespaar 10%** en krijg onze beste prijsgarantie***

Upgrades: Indien beschikbaar

Voeg je echtgeno(o)t(e) of geregistreerd partner toe als gratis extra bestuurder

President’s Circle

15 huren of € 2,500

Verdien 1,5 punt voor elke € 0,85*

Bespaar 10%** en krijg onze beste prijsgarantie***

Upgrades: Gegarandeerd****

Voeg je echtgeno(o)t(e) of geregistreerd partner toe als gratis extra bestuurder

Hoe werkt het?

Word gratis lid en verdien meer.

Meld u aan


Schrijf u online in.

Huren en verdienen


Elke keer dat u huurt, verdient u punten en komt u dichter bij de voordelen van het volgende niveau.

Verzilver punten


Gebruik uw punten voor gratis huurdagen.

Uw voordelen beginnen vanaf de eerste dag.

Word gratis lid

*Verdiende punten en statusniveau worden berekend in US Dollars, de getoonde waarden zijn representatief.
**Tot 10% korting op het Hertz basistarief geldt voor huurauto's in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en de Benelux. 5% geldt voor de rest van de wereld. De korting is van toepassing op het vermelde basistarief (exclusief belastingen en andere kosten). Het is niet van toepassing op geaffilieerde tarieven of tarieven die al zijn afgeprijsd.
***Klik hier voor de volledige voorwaarden van beste prijsgarantie
****Gegarandeerde upgrade is alleen naar de volgende autoklasse. Gegarandeerde upgrade naar de volgende autoklasse is alleen beschikbaar bij deelnemende Hertz-vestigingen als je minimaal 48 uur van tevoren reserveert. Upgrades gelden niet voor huren van meer dan 28 dagen en zijn niet van toepassing op Hertz Premium, Hertz Collections, Local Collection voertuigen. Voorwaarden zijn van toepassing, zie Hertz Gold Plus Rewards FAQ's.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Hertz Gold Plus Rewards®.