Ontdek de Dordogne Vallei met Hertz

Geniet van al wat het zuidwesten van Frankrijk te bieden heeft tijdens een prachtige rit door 's werelds grootste wijnstreek. Combineer uw reis met luxe hotelaccommodaties van Relais & Chateaux voor een onvergetelijke vakantie. De Dordogne Vallei ontleent zijn naam aan de rivier de Dordogne die tussen de Pyreneeën en de Loire-vallei stroomt. Uw reis begint in Bordeaux, een plek waar het eten en drinken zeer goed is. Wandel eens door de meest elegante straten van Frankrijk en proef de uitstekende keuken in een van de vele restaurantjes. Een bezoek aan Bordeaux is altijd de moeite waard!

Voor uw volgende stop verlaat u de stad in oostelijke richting en volgt u de route over de D936 langs de Dordogne naar Bergerac. Hier vindt u de beste wijnen uit de Bordeaux streek, is roken toegestaan in het tabaksmuseum en passeert u wellicht de twee standbeelden van de beroemdste burger van de stad, Cyrano de Bergerac. Hoewel hij het onderwerp is van een beroemd toneelstuk met dezelfde naam, heeft de echte Cyrano hier nooit gewoond.

Ongeveer 30 km voorbij Bergerac, in het dorpje Tremolat, ligt Le Vieux Logis. Dit prachtige hotel heeft alle charme van het zuidwesten van Frankrijk in zich en dat is ook de reden dat de beroemde Amerikaanse schrijver Henry Miller hier een maand heeft doorgebracht om te proeven van de lokale wijnen en inspiratie op te doen voor zijn werken. Met een voldaan gevoel kunt u uw reis verder vervolgen over de D704 naar Sarlat-la-Caneda, een middeleeuwse stad vol ouderwetse charme. De zandstenen gebouwen vangen het zonlicht bij zonsondergang en zonsopgang en hullen de steegjes, straten en pleinen in boterachtig licht.

Vervolg uw reis in westelijke richting over D6089 naar Perigueux, een stad gelegen aan de oevers van de rivier de Isle. Deze locatie is duizenden jaren lang een belangrijk handelscentrum geweest en de resten van het Romeinse amfitheater, het Chateau Barrière uit de Middeleeuwen en de Saint-Etienne kerk, gebouwd in de 16e eeuw, zijn hier het bewijs van.

Ten noorden van Perigueux ligt Brantôme-en-Perigord. Dit is de thuisbasis van Moulin de l'Abbaye, een prachtig gerestaureerde molen in een romantische omgeving. Het hotel biedt uitzicht op een middeleeuwse toren, een Renaissance paviljoen en de beroemde abdij, gesticht door Karel de Grote. De kamers en lounges zijn elegant en uitnodigend en de eetkamer kijkt uit op het schaduwrijke terras met uitzicht op het huis waar de beroemde abt van Brantôme ooit woonde.

Ga verder in westelijke richting over D6089 naar de stad Saint-Émilion, die slechts een paar kilometer ten noorden van de rivier de Dordogne ligt. Beroemd om zijn prachtige gebouwen, het schilderachtige landschap en natuurlijk de wijnen. Niet vreemd dus, dat dit middeleeuwse dorp op de UNESCO World Heritage lijst staat. Wijnliefhebbers zullen de naam Saint-Émilion zeker herkennen en Hostellerie de Plaisance biedt een ontspannen toevluchtsoord waar u, met uitzicht op de wijngaarden, kunt genieten van de wijnen uit deze plaats. Na een nacht van buitengewoon comfort bent u klaar om terug te keren naar de stad Bordeaux en u voor te bereiden op een volgend avontuur!

VOLG en beantwoord de vraag om te winnen.

Om een gratis huurdag voucher te winnen, ga naar Face of Twitter.

Facebook:

Reageer op onze Facebook-post met een antwoord op de volgende vraag: Wat is uw favoriete stad in de Dordogne Vallei?

- Bordeaux
- Bergerac
- Tremolat
- Sarlat la Caneda
- Perigueux
- Saint Emilion

Vergeet niet om onze gids te delen met je vrienden om te beginnen met het plannen van uw reis!

Twitter:

Retweet en maak kans een gratis huurdag voucher

De wedstrijd start op 18 november en eindigt op 2 december 2014, en zal worden aangekondigd op social media. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.

Algemene voorwaarden

- De actie is geldig in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Er zal er één winnaar zijn van een gratis voucher voor een verhuur dag in elk land

- De gratis voucher omvat de huurprijs, CDW, TP en onbeperkt aantal kilometers voor de huur van één dag. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de verhuurlocatie op vertoon van deze bon

- Verloting vindt plaats op 2 december. Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contact informatie is geleverd om contact te kunnen op nemen met de winnaar, zal er een andere winnaar worden getrokken

- De beslissing van de organisator is definitief hierover kan niet worden gecorrespondeerd

- De voucher geldt voor compacte auto groepen op zowel dag- als weektarief zonder vooruitbetaling. (Inclusive non prepaid retail rates) voor een huur van 2 dagen of meer. Reserveringen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt

- De voucher kan worden ingewisseld bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet van toepassing op binnenlandse verhuur in bepaalde landen.

- De voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het betreffende PC-nummer moet worden vermeld bij de boeking (EU verhuur: 129710, US verhuur: 130572)

- De voucher dient vooraf of aan het einde van de huur te worden ingeleverd, Hertz zal het tarief aanpassen en één vrije dag in mindering brengen als deze voucher wordt ingewisseld zoals vereist.

- Op alle huren zijn de algemene voorwaarden van Hertz van toepassing

- De actie loopt van 18 november tot 2 december

- De actie is alleen geldig voor personen vanaf 21 jaar

- De prijs kan niet uitgekeerd worden in contant geld en kan niet worden verkocht

Om in aanmerking te komen voor de loting, dienen online-klanten #HertzDrives in te voeren.

Door deel te nemen aan de loting, verleendt u toestemming aan Hertz Europe om foto’s te plaatsen op social media platforms voor uitsluitend promotionele doeleinden.

De actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Facebook en Twitter.

Hertz behoudt zich het recht voor om de actie op te schorten, te annuleren of te wijzigen de promotie en / of te herzien deze voorwaarden op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving en door te blijven om deel te nemen aan deze promotie na een dergelijke herziening van deze voorwaarden deelnemers worden geacht te hebben ingestemd met een van deze nieuwe of gewijzigde voorwaarden.