De leukste attracties van Los Angeles

Een van de meest iconische steden van Amerika is Los Angeles. Een stad die u echt moet bezoeken wanneer u op avontuur gaat in Californië. Met deze korte gids laten we u kennismaken met wat de stad te bieden heeft.1. Stap in de schoenen van Hollywood

Los Angeles is natuurlijk bekend van Hollywood, dé plek waar het draait om filmsterren en andere beroemdheden. Wandel over de sterren van de grootste namen uit de filmwereld op de Walk of Fame of maak vanaf Mulholland Drive een wandeling naar de wereldberoemde Hollywood-letters.

2. Rijd door Beverley Hills

We kennen deze straat natuurlijk vooral vanwege de gelijknamige serie, maar de straat is ook bekend omdat hier de rijke en beroemde Amerikanen wonen. Tussen alle hoge palmbomen en enorme villa’s loopt u misschien zelfs een van de filmsterren tegen het lijf.

3. Kijk uit over het strand vanaf een strandwachthuisje

De strandwachthuisjes van Baywatch herinneren we ons allemaal nog. Deze huisjes staan verspreid over de mooie en zonnige stranden van Los Angeles en ook de strandwachters rennen hier gewoon rond. Met die rode vloot in de hand.

4. Geniet van de gezelligheid van Santa Monica Pier

Een achtbaan, een reuzenrad en een indrukwekkend uitzicht over het strand en de bergen van Los Angeles: Santa Monica Pier bruist van de gezelligheid. De pier is het officiële eindpunt van Route 66 die van Chicago naar LA loopt. Als u op zoek bent naar echte Amerikaanse gezelligheid mag u deze pier niet overslaan.

 

5. Moedig de LA Dodgers aan

U hoeft geen fan te zijn van sport om een Amerikaanse sportwedstrijd bij te wonen en ervan te genieten. Het honkbalteam van de stad is de LA Dodgers en het is een hartstikke leuke ervaring om hier een keer op de tribune te zitten. Bestel een hotdog, zoek een plekje en geniet van de wedstrijd.

6. Ontmoet uw jeugdidool in Disneyland

Dit razend populaire themapark ligt in het zuiden van Los Angeles. U ontmoet de Disney-figuren, gaat in snelle en spannende attracties en geniet van leuke optochten. Kortom, een leuke dag voor jong en oud.

7. Struin rond in Malibu

Nog zo’n rijk stukje van Los Angeles is Malibu, waar u heerlijk over een strand wandelt, winkelt of uitgebreid tafelt. U heeft wel een huurauto nodig om Malibu snel te kunnen bereiken. Wie weet komt u hier ook nog een beroemdheid tegen.
8. Winkelen op Rodeo Drive

Winkelt u graag in luxe winkels? Struin dan Rodeo Drive af voor exclusieve designkleding. Maar ook als u hier uw portemonnee liever niet opentrekt, is het alsnog leuk om hier rond te wandelen en de soms peperdure etalages van de meest bekende merknamen te bewonderen.

En dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van wat er te doen is in Los Angeles. Het is een enorm leuke en bruisende stad waar altijd wel iets te doen is, of u nu van winkelen, cultuur, kunst of lekker eten houdt.