Vier de vakantie met Hertz op Duitse Romantische Straße

Page author

door Raoul - 23 December 2014

De Romantische Straße beslaat ongeveer 350 kilometer en verbindt het centrum van Duitsland met de zuidelijke staten van Beieren en Baden-Württemberg. Het was ooit een handelsroute, maar nu staan reizigers van over de hele wereld te popelen om de vele markten, bierzalen en kastelen van Zuid-Duitsland te verkennen. De Duitse Romantische Straße is op elk moment van het jaar de moeite waard, maar de feestelijke en pittoreske Weihnachtsmarkt - Kerstmarkten - brengen de middeleeuwse steden en dorpen te leven!

Begin uw reis in Nürnberg gelegen in het Rijn-Main-Donau-kanaal gebied. Ooit beschouwd als de officieuze hoofdstad van het Heilige Roomse Rijk, is Nürnberg bekend om de wereldberoemde kerstmarkten op de Hauptmarkt in het oude centrum. Deze kerstmarkt staat bekend om zijn handgemaakte sieraden en peperkoek snoep en trekt meer dan een miljoen belangstellenden per jaar.

Neem de E45 in noordwestelijke richting naar Würzburg, waar nederzettingen uit de bronstijd te vinden zijn. Het is dus geen verrassing dat de kerstmarkt van Würzburg al honderden jaren oud is. Het is misschien wel de meest sfeervolle van alle kerstmarkten in Beieren. Iedere avond worden de meer dan 100 prachtig ingerichte stands verlicht door de gloed van feestelijke lampjes.

Van Würzburg kunt u via de E43 naar het zuiden en in minder dan een uur bereikt u uw volgende stop, Rothenberg. Rothenberg is een opmerkelijk goed bewaard gebleven ommuurde stad met geplaveide straatjes en schilderachtige hofjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In Rothenberg kunt u het hele jaar door kerst ervaren vanwege een permanente kerstsfeer in de stad.

Het is nog een korte trip naar Dinkelsbühl, uw volgende bestemming aan de Romantische Straße. Verder zuidwaarts op de E43 tot u het ouderlijk huis van de graven van Drechsel-Deufstetten bereikt. Dit is waar Christoph von Schmid zijn beroemde kerstlied "IhrKinderleinKommet" (O Come Little Children) schreef. Zorg ervoor dat u genoeg pretzels, worstjes en andere Beierse traktaties meeneemt voor de twee uur durende reis naar de volgende stop.

Gelegen op een paar kilometer van de Oostenrijkse grens ligt Füssen. Dit is de thuisbasis van een paar majestueuze kastelen gebouwd door Koning Lodewijk; Kasteel Hohenschwangaudat uitzicht biedt over het Zwanenmeer en het beroemde kasteel Neuschwanstein, dat later als inspiratie voor het beroemde kasteel in Disneyland diende. De kerstmarkt is gelegen in het hart van het oude centrum van Füssen, waar kleurrijke decoraties de barokke binnenplaats van St. Magnus Abbey transformeren in een winterwonderland met de prachtige Oostenrijkse Alpen als achtergrond.

Vervolg uw weg in noordelijke richting naar Augsburg, de derde oudste stad van Duitsland. Gelegen aan de rand van het Augsburg West Woods Natuurpark, is het ook een van de groenste steden van Duitsland. De Vrede van Augsburg maakt in 1555 een einde aan de hevige vetes tussen katholieken en protestanten en zorgde ervoor dat iedereen met elkaar van zijn mooie, en een van de oudste, kerstmarkt kon genieten. Nadat u door de feestelijke straten bent gewandeld, bent u klaar om terug te keren naar Nürnberg om last-minute kerstinkopen te doen!

VOLG en beantwoord de vraag om te winnen.

Om een gratis huurdag voucher te winnen, ga naar Face of Twitter.

Facebook:

Reageer op onze Facebook-post met een antwoord op de volgende vraag: Welk typisch kerstdessert komt uit Duitsland?

- Christmas pudding

- Bûche de Noël

- Christstollen

- Pandoro

- Turron

- Kerststol

Vergeet niet om onze gids te delen met je vrienden om te beginnen met het plannen van uw reis!

Twitter:

Retweet en maak kans een gratis huurdag voucher

De wedstrijd start op 9 december 2014 en eindigt op 5 januari 2015, en zal worden aangekondigd op social media. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.

Algemene voorwaarden

- De actieis geldig in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Er zal er één winnaar zijn van een gratis voucher voor een verhuur dag in elk land

- De gratis voucher omvat de huurprijs, CDW, TP en onbeperkt aantal kilometers voor de huur van één dag. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de verhuurlocatie op vertoon van deze bon

- Verloting vindt plaats op 5 januari 2015. Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contact informatie is geleverd om contact te kunnen op nemen met de winnaar, de prijs zal worden verbeurd

- De beslissing van de organisator is definitief hierover kan niet worden gecorrespondeerd

- De voucher geldt voor compacte auto groepen op zowel dag- als weektarief zonder vooruitbetaling. (Inclusive non prepaid retailrates) voor een huur van 2 dagen of meer. Reserveringen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt

- De voucher kan worden ingewisseld bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet van toepassing op binnenlandse verhuur in bepaalde landen.

- De voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het betreffende PC-nummer moet worden vermeld bij de boeking (EU verhuur: 129710, US verhuur: 130572)

- De voucher dient vooraf of aan het einde van de huur te worden ingeleverd, Hertz zal het tarief aanpassen en één vrije dag in mindering brengen als deze voucher wordt ingewisseld zoals vereist.

- Op alle huren zijn de algemene voorwaarden van Hertz van toepassing

- De actie loopt van 9 december 2014 en eindigt op 5 januari 2015

- De actie is alleen geldig voor personen vanaf 21 jaar

- De prijs kan niet uitgekeerd worden in contant geld en kan niet worden verkocht

Om in aanmerking te komen voor de loting, dienen online-klanten #HertzDrives in te voeren.

Door deel te nemen aan de loting, verleendt u toestemming aan Hertz Europe om foto’s te plaatsen op social media platforms voor uitsluitend promotionele doeleinden

De actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Facebook en Twitter.

Hertz behoudt zich het recht voor om de actie op te schorten, te annuleren of te wijzigen de promotie en / of te herzien deze voorwaarden op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving en door te blijven om deel te nemen aan deze promotie na een dergelijke herziening van deze voorwaarden deelnemers worden geacht te hebben ingestemd met een van deze nieuwe of gewijzigde voorwaarden