SaveSave

Autoverhuur Santa Ana

Scroll

Reserveer nu een huurauto

The site is best viewed on Portrait Mode.

MSG_REDIRECTING_247

LBL_REDIRECTING

Autoverhuur Santa Ana

Begin uw reservering
Ophaallocaties

Waarom Hertz

 • Beste prijsgarantie - in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Hertz prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen
 • Geen annulerings- of wijzigingskostenTot 2 dagen voor ophaaldatum
 • Geen verborgen extra's die betaald moeten worden - diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen
 • Meld u kosteloos aan voor ons loyaliteitsprogramma Gold Plus Rewards en geniet van gratis WI-FI. Klik hier voor meer informatie.

Hertz in Santa Ana

Santa Ana is een stad in de staat Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten. De stad is onderdeel van Greater Los Angeles en is 16 kilometer verwijderd van de kust.Santa Ana staat bekend om haar historische binnenstad en haar vele musea. Het Bowers Museum of Cultural Art is een populair museum dat gericht is op kunst uit andere culturen. Over de afgelopen jaren heeft het museum tentoonstellingen gehad over mummies uit het oude Egypte en de terracotta krijgers van China.

De ligging van Santa Ana maakt het de perfecte plek om een auto huren en de omgeving verder te verkennen. Een kwartier rijden ten noorden van Santa Ana ligt Anaheim en het pretpark Disneyland. Dit is het enige Disney park waarvan de bouw direct werd overzien door Walt Disney. Niet ver van Disneyland kunt u Knotts Berry Farm vinden. Dit is een 65 hectare groot pretpark met 40 sensationele attracties. Huntington Beach, ten zuiden van Santa Ana, heeft een 15-kilometer lang zandstrand en is populair onder surfers. Dankzij de regelmatige golven wordt Huntington Beach ook wel ‘Surf city’ genoemd. Newport Beach ligt ook ten zuiden van Santa Ana en staat bekend om het Bilboa Pavillion, een recreatief paviljoen op het water.

Pickup Locaties Santa Ana

 • Santa Ana South Hle

  Openingstijden: Mon-Fri 8:00AM-6:00PM, Sat 9:00AM-12:00PM, Sun Closed

  Adres: 1614 South Main Street

  Telefoonnummer: (714) 541-5822

Sluiten

Reserveer een auto

Doorgaan