SaveSave

Autoverhuur Missouri

Scroll

Reserveer nu een huurauto

The site is best viewed on Portrait Mode.

MSG_REDIRECTING_247

LBL_REDIRECTING

Autoverhuur Missouri

Begin uw reservering
Ophaallocaties

Waarom Hertz

  • Beste prijsgarantie - in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Hertz prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen
  • Geen annulerings- of wijzigingskostenTot 2 dagen voor ophaaldatum
  • Geen verborgen extra's die betaald moeten worden - diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen
  • Meld u kosteloos aan voor ons loyaliteitsprogramma Gold Plus Rewards en geniet van gratis WI-FI. Klik hier voor meer informatie.

Hertz in Missouri

Geografisch gezien ligt Missouri (MO) in het centrum van de Verenigde Staten. Het is een echte industriestaat en u kunt er meer dan 100.000 boerderijen vinden. De hoofdstad is Jefferson City, maar de grootste stad is Kansas City. Dit is een gedeelde stad met Kansas. Naast deze stad kent het nog meer grote steden. U kunt hierbij denken aan St. Louis, Branson, Columbia en Springfield. Elke stad heeft weer wat anders te bieden aan bezoekers.

St. Louis is het symbool van de poort naar het westen die hier ligt. De poort heet de Gateway Arch. Ook heeft het een aardige jazz en blues geschiedenis en de Route 66 is hier ook te vinden. De stad is zeker een bezoek waard. Een andere leuke stad om te bezoeken is Branson. De manier waarop de stad gebouwd is doet velen denken aan Las Vegas ook al vind u hier geen casino's. Dit komt door de 11 kilometer lange Strip waar u live muziek, stand-up comedy, winkels, pretparken, restaurants en hotels kunt vinden. Huur een auto om het gebergte in de Ozarks op te zoeken. Dit is de perfecte plek als u graag een rustige vakantie wilt. Het is ook perfect voor een sportieve vakantie; u kunt er bijvoorbeeld vissen, wandelen en fietsen.