SaveSave

Autoverhuur West Virginia

Scroll

Reserveer nu een huurauto

The site is best viewed on Portrait Mode.

MSG_REDIRECTING_247

LBL_REDIRECTING

Autoverhuur West Virginia

Begin uw reservering
Ophaallocaties

Waarom Hertz

  • Beste prijsgarantie - in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Hertz prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen
  • Geen annulerings- of wijzigingskostenTot 2 dagen voor ophaaldatum
  • Geen verborgen extra's die betaald moeten worden - diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen
  • Meld u kosteloos aan voor ons loyaliteitsprogramma Gold Plus Rewards en geniet van gratis WI-FI. Klik hier voor meer informatie.

Hertz in West Virginia

Het grootste deel van de Amerikaanse staat West Viriginia (WV) bestaat uit bergen en rotsen. Het kan in twee gedeeltes verdeeld worden. In het oosten vind men de Appalachian Mountains en in het westen is het Allegeheny Plateau. Huur een auto om dit speciale deel van Amerika te ontdekken; reis van het oosten door naar de Allegeheny Plateau en ontdek onderweg pittoreske dorpjes en steden. Steden als Morgantown, Charleston en Huntington zijn populaire bestemmingen.

Harpers Ferry is een historisch interessant dorpje. In deze kleine plek, met minder dan 300 inwoners, vond in 1859 een opstand tegen de slavernij plaats. Dit werd geleid door de blanke John Brown. De opstandelingen overvielen een wapendepot in de stad, maar de opstand was gedoemd te mislukken. Een paar dagen later werd John Brown geëxecuteerd. U kunt nu alles terug vinden over deze gebeurtenis en de burgeroorlog in het Civil War Museum. Om van de natuur te kunnen genieten in de staat kunt u de Monongahela National Forest bezoeken. U kunt hier verschillende autoroutes volgen om het bos door te komen. Er zijn ook wandelroutes waarvan een aantal erg laagdrempelig zijn. Hierdoor zouden kinderen ook mee kunnen wandelen.