Speciale editie Alfa Romeo en Fiat 500, exclusief bij Hertz Italia

We hebben de Alfa Romeo Giulia en Fiat 500 'Spiaggina' toegevoegd aan het Selezione Italia-assortiment. Deze wagens geven de collectie een flinke boost Italiaanse pracht en Riviera-flair.

Selezione Italia werd gelanceerd in 2017 en bestaat uit modellen van de meest iconische Italiaanse autobedrijven: speciale edities van Maserati, Abarth, Alfa Romeo en Fiat.

De exclusieve Alfa Romeo Giulia Veloce Grand Tour heeft een op maat gemaakte interieur- en exterieurafwerking, evenals een dak in de fresco-stijl uit de renaissance.


Exterior shot of a blue Alfa Romeo Giulia

De funky Fiat 500 Jolly ‘Spiaggina’ Icon-e is een moderne, elektrisch aangedreven versie van het originele model uit 1962 dat helemaal niet over een dak of deuren beschikte.

Kom meer te weten over het boeken van een auto in Italië of lees verder voor meer informatie over de nieuwe aanwinsten van Selezione Italia.

De Alfa Romeo Giulia Veloce Grand Tour

Deze speciale editie Giulia is gemaakt in samenwerking met het in Milaan gevestigde Garage Italia, dat bekendstaat om haar oog voor details en geweldige vakmanschap.


Interior shot of a blue Alfa Romeo Giulia, looking in through an open door

Deze exclusieve Alfa combineert sportiviteit en schoonheid, maar ook snelheid en emotie. In andere woorden, dit is de belichaming van de Selezione Italia.

Het opvallende ontwerp van de Giulia is gebaseerd op de Italiaanse kunst, en dan met name de 16e-eeuwse renaissance.

Het eerste wat u zal opvallen, is dat de blauwe lak wat weg heeft van de lapis lazuli-steen: prominent aanwezig in het werk van de Italiaanse renaissanceschilders. Deze oogstrelende kleur is bovendien in het interieur verwerkt.


The interior of a one-off Alfa Romeo Giulia, with a headlining that looks like a fresco.

De lapisblauwe Alcantara-bekleding wordt geaccentueerd met contrasterende stiksels en het dakinterieur toont Taddeo en Federico Zuccari's Apollo circondato dallo Zodiaco, waarvan het origineel zich in het kasteel van Odescalchi, vlak bij Rome, bevindt.

De Giulia beschikt over een 280 pk twee liter turbobenzinemotor. Dit geweldige stukje renaissancekunst schiet in maar liefst 5,7 seconden van 0 tot 62 mph (100 km/u).

Fiat 500 Jolly 'Spiaggina' Icon-e

De speciale editie Fiat 500 Jolly ‘Spiaggina’ Icon-e haalt het beste uit dit toch al iconische model.


Side shot of the Fiat 500 Jolly Spiaggina in an old Italian town

De originele Jolly uit 1962 is gemaakt door het beroemde Ghia-ontwerphuis. Het origineel had geen dak en deuren, en dat zorgde toen al voor een volledig open rijervaring. De versie van Garage Italia is met zijn elektromotor helemaal bijdetijds.

Er zijn drie versies van deze nieuwe Fiat 500 gemaakt: één met een Italiaans vlagontwerp, één in het iconische geel en zwart van Hertz en één in het klassieke blauw waar Fiat zo beroemd mee is geworden.


Exterior shot of a Fiat 500 Jolly Spiaggina in the countryside

De Fiat 500 Jolly combineert de beste moderne gemakken met traditionele Italiaanse charme. Binnenin de auto vindt u uiteraard een met de hand geweven bekleding en een digitaal scherm ter grootte van vijf inch. Het exterieur is voorzien van kleurrijke wielen en krachtige LED-koplampen.


Front-three-quarter view of a Fiat 500 Jolly Spiaggina

Met zijn open dak en de weggelaten deuren is de Fiat 500 Jolly 'Spiaggina' het perfecte voertuig om door Italië te reizen en het buitenleven van het land te omarmen. Het handgeweven natuurlijke touwinterieur, de kleurrijke wielen en het heldere ontwerp brengen de sprankelende essentie van de Fiat 500 'Spiaggina' tot leven.

Hertz Selezione Italia

Het Italiaanse assortiment van Hertz is een opmerkelijke selectie van enkele van de meest geliefde Italiaanse auto's: van de compacte Fiat 500 Jolly 'Spiaggina' Icon-e tot de krachtige Maserati Quattroporte.

Perfectie in elk detail, merk en model gegarandeerd, kwaliteit en excellentie, en een exclusieve verhuurervaring, dat is Selezione Italia. Dit komt zeker tot uiting in de stijlvolle, moderne en traditionele elementen die zijn gecombineerd in deze twee nieuwe exclusieve voertuigen.

Huur de Alfa Romeo Giulia Veloce Grand Tour en Fiat 500 Jolly 'Spiaggina' Icon-e in Rome, Florence of Milaan.