Beklim de bergen met Hertz en win

Het maakt niet uit waar u naar toe gaat in Europa tijdens de winter, u bent nooit ver weg van besneeuwde bergen. Dat betekent veel verse sneeuw en spannende skigebieden.

Lees hier verder over hoe u een Reward Rental huurvoucher kunt winnen wanneer u uw favoriete wintersportplaats met ons deelt.Frankrijk: Val Thorens

Alles is groter in Val Thorens. Niet alleen heeft dit resort in de Franse Alpen de hoogste bergen tot 2300 meter maar is ook onderdeel van het grootste skigebied met meer dan 600 kilometer. Val Thorens is het meest populaire internationale skiresort in Frankrijk met meer dan 70% van haar gasten uit andere landen. Dit resort heeft één van ’s werelds grootste kabelbanen waarin meer dan 150 passagiers vervoerd kunnen worden.

Duitsland: Garmisch

Skifanataten die de Bavarische Alpen in het zuiden van Duitsland bezoeken willen het Garmisch-Classice alpine skigebied bij Garmisch-Partenkirchen ervaren. Hier werd in 1936 voor het eerst alpine skiën tijdens de Winterspelen geïntroduceerd. Dit gebied staat het meest bekend om de Kandahar, een afdaling waarbij de snelheid 100 km/uur kan overschrijden. Geen wonder dat deze piste vaak gebruikt wordt voor internationale snelheidswedstrijden.

Italië: Cortina d’Ampezzo

Wanneer u wilt skiën in de pistes van kampioenen is dit de beste plek, in de ‘Parel van de Dolomieten’. Deze pistes hebben verschillende Wereldcups, Nordic World Ski Championships en de Winterspelen van 1956 verwelkomt. Geniet van 120 km non-stop spanning in één van de meest pittoreske dorpen in Noord-Italië.


Spanje: Baqueira-Beret

Vaak genoteerd tussen ’s werelds beste skigebieden, is Baqueira-Beret het grootste en meest bezochte skigebied van Spanje. Gelegen in het hoogste deel van de Aran Vallei, aan de noordkant van de Pyreneeën, is het gebied verdeeld in drie zones en heeft 150 km aan pistes. Dit gebied is tevens geliefd door de Koninklijke familie van Spanje dus u weet maar nooit met wie u een liftstoel deelt.


Zwitserland: Crans-Montana

Gelegen in het zuidwesten van Zwitserland, Crans-Montana ligt in het hart van de Zwitserse Alpen. Het gebied heeft veel alpineski wedstrijden en de wereldkampioenschappen in 1987 verwelkomt. Roger Moore heeft hier een chalet en hoewel het niet vaak voor komt dat u de voormalige James Bond zult tegenkomen, op de pistes kunt u zeker genieten en u uitleven.


Bent u klaar voor de winter?

Ontdek alle alpine actie die Europa biedt en rust uw Hertz huurauto uit met winterbanden, sneeuwkettingen, skirekken en meer. Voordat u gaat, zorg er alstublieft voor dat u voorbereid bent op het winterse weer met deze gids.


Kies uw favoriete alpine avontuur en maak kans op een Reward Huurdag Voucher. Welke van deze locaties is het meest spannend?

• Frankrijk: Val Thorens

• Duitsland: Garmisch-Classic

• Italië: Cortina d’Ampezzo

• Spanje: Baqueira-Beret

• Zwitserland: Crans-Montana

Post uw keuze op onze Facebook of Twitterpagina. De wedstrijd begint op 18 januar 2017 en eindigt op 18 februari 2017. Wij delen wie de winnaar is via onze social mediakanalen. Zie hieronder voor de voorwaarden en condities.

Voorwaarden en condities

- De wedstrijd is beschikbaar in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië en er wordt 1 winnaar per land gekozen voor een gratis huurdag voucher.
- Deelname is alleen mogelijk via Facebook of Twitter.
- Deelname is mogelijk door alleen te reageren op de relevante Hertz Drives posts of Twitter feeds waar de favoriete rit gedeeld wordt.
- De gratis voucher is inclusief de standaard verplichte huurkosten, standaard schade-en diefstaldekking en onbeperkt aantal kilometers voor 1 dag huur. Uw huurkosten zullen worden aangepast in de vestiging op vertoon van deze voucher.
- De prijstrekking vindt plaats op 20 februari 2017 en Hertz zal al het mogelijke doen om de winnaar te bereiken. Wanneer de winnaar de prijs niet accepteert binnen 3 dagen of er is onvoldoende informatie verstrekt om de winnaar te bereiken zal de prijs komen te vervallen.
- De beslissing van de promotor is bepalend en er zal verder geen correspondentie plaatsvinden hieromtrent.
- De voucher geldt voor compact auto categorieën en boven op de Hertz dag en week tarieven die niet vooruitbetaald zijn voor een huur van 2 dagen of meer.
- De voucher kan worden gebruikt bij deelnemende locaties in Europa, de VS en Canada en kan in bepaalde landen voor lokale huren ongeldig zijn.
- De voucher mag niet worden gecombineerd met een CDP nummer en de PC code moet ten tijde van reserveren worden gemeld; voor de EU is dit 129710 en voor de VS: 130572.
- De voucher dient voor of na de huur te worden overhandigd, Hertz al de kosten aanpassen en de gratis huurdag inwisselen.
- Alle standaard huurvoorwaarden en condities van Hertz Autoverhuur zijn van toepassing.
- De promotie loopt van 18 januari 2017 tot 18 februari 2017.
- De prijstrekking is alleen voor personen van 18 jaar of ouder.
- Er wordt geen geld alternatief geboden en de prijs kan niet worden doorverkocht.
- Om deel te nemen aan de trekking, dienen online klanten #HertzDrives te vermelden.
- Door deel te nemen aan de trekking geeft u toestemming dat Hertz Europe beeldmateriaal op social media platformen kan gebruiken voor promotionele doeleinden.
- De promotie is niet gesponsord, gelieerd of geadministreerd door Facebook en Twitter.
- Hertz behoudt zich het recht voor de promotie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of annuleren.
- De PC Code kan niet worden gebruikt voor one way huren.
- De Promotor is; Hertz Europe Ltd, Hertz House, 11 Vine Street, Uxbridge, Middlesex, UB8 1QE, Verenigd Koninkrijk. De promotie is onderhevig aan de Engelse wetgeving.