SaveSave

Autoverhuur Honolulu County

Scroll

Reserveer nu een huurauto

The site is best viewed on Portrait Mode.

MSG_REDIRECTING_247

LBL_REDIRECTING

Autoverhuur Honolulu County

Begin uw reservering
Ophaallocaties

Waarom Hertz

 • Beste prijsgarantie - in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Hertz prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen
 • Geen annulerings- of wijzigingskostenTot 2 dagen voor ophaaldatum
 • Geen verborgen extra's die betaald moeten worden - diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen
 • Meld u kosteloos aan voor ons loyaliteitsprogramma Gold Plus Rewards en geniet van gratis WI-FI. Klik hier voor meer informatie.

Hertz in Honolulu County

Honolulu is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Hawaii, in het midden van de Grote Oceaan. De stad is gevestigd op Oahu, het derde grootste maar dichtst bevolkte eiland van de eilandengroep. Oahu staat bekend om haar prachtige natuur en paradijselijke stranden. De bergen op het eiland bieden mooie uitzichten over het land en de oceaan. Het Waikiki strand is het meest bekende strand van Honolulu, maar de stad en het eiland kennen vele andere stranden die ideaal zijn voor surfers. Wanneer u in Honolulu een auto huurt kunt u het eiland van Oahu binnen een paar dagen verkennen.

Het eiland biedt zeker een aantal mooie autoroutes. De Pali Highway vanuit Honolulu beidt prachtige panorama’s onderweg naar de badplaats Kailua. Kailua heeft een zandstrand en helder zeewater, evenals hippe boutiques en luxe restaurants. Een uur ten noorden van Honolulu ligt Turtle Bay, een kustlijn vol rotsformaties en wilde stranden. Vanaf hier kunt u, met een dosis geluk, walvissen en zeeschildpadden zien. Wanneer u de beschaving echt achter wilt laten, kunt u naar Ka?ena Point rijden. Vanuit Honolulu duurt dit ook net iets langer dan een uur. De onbedorven stranden van Ka?ena Point waren de set voor de hit televisieserie Lost.

Pickup Locaties Honolulu County

 • Nimitz Oap

  Openingstijden: Mon-Fri 7:00AM-6:00PM, Sat 8:00AM-2:00PM, Sun Closed

  Adres: 3365 Koapaka Street

  Telefoonnummer: (808) 836-1763

 • Honolulu Pier

  Openingstijden: Mon-Sun 7:00AM-3:00PM

  Adres: 1 Aloha Tower Drive

  Telefoonnummer: (808) 922-3331

Sluiten

Reserveer een auto

Doorgaan