Bespaar tijd met online inchecken en besteed je tijd aan leukere dingen

Het is bijna onvermijdelijk: reizen gaat vrijwel altijd gepaard met rijen. Bij de luchthavenbeveiliging, het in- en uitstappen op een vliegtuig en de paspoortcontrole, overal duiken de rijen weer op. Het laatste wat je tijdens een vakantie wilt, is waardevolle tijd verdoen. Zou het niet fijn zijn als je tijd kunt besparen?

 

Het laatste onderdeel van je reis is het ophalen van de huurauto. Het liefste wil je niet opnieuw achteraan een nieuwe rij aansluiten. Dit is precies de reden waarom wij onze klanten nu online laten inchecken: zo bespaar je tijd en ben je snel op weg naar de eindbestemming van je reis. Nu kan de vakantie echt beginnen.

 

Online inchecken is erg gemakkelijk. Ga voordat je vanuit huis vertrekt naar de pagina voor online inchecken. Voer je achternaam en het reserveringsnummer dat je van ons hebt ontvangen in. Hierna kan je de informatie invoeren die wij van tevoren van je nodig hebben, zoals je contactgegevens en je rijbewijs- en paspoortnummers.

 

Bij het ophalen van de huurauto hoef je nu alleen je online bevestiging, je rijbewijs en betaalkaart te laten zien. Formulieren hoef je niet meer in te vullen: je krijgt je papierwerk, je sleutels en je kunt gaan. Voor onze Gold Plus Rewards-klanten is het nog een stukje gemakkelijker: online inchecken is automatisch en bovendien genieten zij van vele voordelen.

 

We kunnen natuurlijk niet beloven dat je uren bespaart met online inchecken. Denk meer aan extra minuten die je nu beter kunt spenderen. Maar hoe meer mensen gebruikmaken van online inchecken, des te meer tijd iedereen bespaart.

 

Wat kan je doen met de extra minuten die je nu overhebt? We denken graag met je mee.

 

Natuurlijk is het een uitstekend moment om even te ontspannen. Strek je uit, wandel rond op het vliegveld en ga op zoek naar jouw favoriete tijdschrift. Zoek een leuke bar en ga zitten met een puzzel en een kop koffie.

 

Wil je je vrienden via social media op de hoogte houden van je reis? Of je familie laten weten dat je goed bent aangekomen? Vanaf nu hoef je niet ‘snel even een bericht te sturen’. Je hebt genoeg tijd om familie en vrienden jaloers te maken met een uitgebreid bericht, inclusief foto’s, dat je bijna bent aangekomen op die schitterende bestemming. Brengt muziek je in de vakantiesferen? Zet dan een leuk nummer op om in de stemming te komen voor je op weg gaat.

 

De tijd die je nu bespaart, is ook ideaal om de bezienswaardigheden rondom het vliegveld een stukje sneller te bereiken. Zo wandel je bijvoorbeeld al snel rond in het Vondelpark, bewonder je het meesterlijke werk in het Van Gogh Museum of ontspan je op een van de vele rondvaarten op de kanalen van Amsterdam.

 

Stap de huurauto in en ga sneller op weg naar de authentieke huizen van de Zaanse Schans, de klederdracht van Volendam of de historische binnenstad van Haarlem. Er is zo veel te zien en te bewonderen in de directe omgeving van Schiphol, dat het nog moeilijk zal worden om je favorieten uit te kiezen.

 

Wij zorgen ervoor dat je vakantie direct en snel kan beginnen, terwijl jij nadenkt waar je die extra minuten aan wilt besteden. Erg verfrissend, niet?