Een Andalusische avontuur: Een 5-daagse rondreis door Zuid-Spanje

Andalusië, de meest zuidelijke regio van Spanje, heeft een rijke geschiedenis in de Romeinse en Moorse overheersing, maar welke ook prachtige landschappen omvat. Het is ook één van de warmste plaatsen in Europa waar zelfs in de winter overdag temperaturen kunnen worden bereikt van 20-25 graden. Er is veel te zien, dus we hebben de hoogtepunten van de regio samengevat in een vijfdaagse rondreis.

Dag 1: Malaga

Malaga is een ideaal startpunt, vooral als je vliegt op Andalusië. De meeste Europese luchtvaartmaatschappijen onderhouden vluchten naar deze vierde drukste luchthaven van Spanje, en het is gemakkelijk om er een ??auto te huren bij aankomst. Bewonder de werken van één van de beroemdste zonen van Malaga in het Picasso Museum, bezoek vesting Alcazaba, of gewoon lekker ontspannen en genieten van de sfeer van de Costa del Sol.

Dag 2: Sevilla

Van Malaga, is het 150 km / 93 mijl naar de hoofdstad van Andalusië. Sevilla is niet alleen de thuisbasis van de Alcazar - een must-see bezienswaardigheid is ook de kathedraal in de stad en de Torre del Oro (de 'Gouden Toren’) . Vergeet niet om aan het eind van de dag ook van de tapas te genieten en mee te doen bij bij La Casa del Flamenco!

Dag 3: Cordoba

Gelegen op 200 km / 125 mijl ten noordoosten van Sevilla, ligt deze oude Romeinse stad en de historische hoofdstad van islamitisch Spanje. Dit is de thuisbasis van nog andere adembenemende werken van architectuur: de Mezquita, Een 8e-eeuwse moskee omgebouwd tot een kathedraal welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Maak ook een tour door Cordoba's oudste joodse en moslimwijken en geniet van de bars en restaurants in de buurt van de Plaza de las Tendillas!

Dag 4: Granada

Een reis naar Andalusië zou niet compleet zijn zonder een tour door Alhambra http://www.alhambra-tickets.es. Het kasteel-fort complex - een stad op zich - combineert geheime tuinen, fonkelende fonteinen en architectonische kenmerken van de Moorse heerschappij aan het begin van de 20e eeuw. Maar er is meer in Granada dan de Alhambra: U kunt meer historische en architectonische wonderen ontdekken bij Palacios Nazaries en de Basiliek van San Juan de Dios, en dwaal af naar beneden naar Plaza Nueva om de culinaire kant van de stad te ontdekken.

Dag 5: Sierra Nevada National Park

Na het verkennen van de door de mens gemaakte wonderen van Andalusië, neemt u de tijd om van de natuurlijke schoonheid van deze regio te genieten. Granada ligt aan de voet van het Sierra Nevada National Park http://www.andalucia.com/environment/protect/sierra-nevada.htm, de thuisbasis van steile bergen, pijnboom bergen en groene valleien - ideaal om te verkennen met de auto. Of, als u een dag of twee extra heeft, waarom plant u dan geen wandeling?

Van de westelijke kant van de Sierra Nevada National Park is het een twee uur durende rit terug naar Malaga, waarmee een einde komt aan uw Andalusische avontuur!

Volg ons en geef antwoord op de vraag om te winnen:

Maak kans op het winnen van een gratis huurdag voucher, geef uw antwoord via Facebook of Twitter.

Facebook:

Reageer op onze Facebook-post met een antwoord op de volgende vraag: Welke bekende kunstenaar werd geboren in Malaga?

  1. Pablo Picasso
  2. Francisco Goya
  3. William Turner
  4. Salvador Dali

Twitter:

Retweet om kans te maken op een gratis huurdag voucher.

De wedstrijd start op 19 november 2015 en eindigt op 11 december 2015, en zal worden aangekondigd op social media. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.

Algemene voorwaarden

- De actieis geldig in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Er zal er één winnaar zijn van een gratis voucher voor een verhuur dag in elk land
- De gratis voucher omvat de huurprijs, CDW, TP en onbeperkt aantal kilometers voor de huur van één dag. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de verhuurlocatie op vertoon van deze bon
- Verloting vindt plaats op 11 december 2015. Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contact informatie is geleverd om contact te kunnen op nemen met de winnaar, de prijs zal worden verbeurd
- De beslissing van de organisator is definitief hierover kan niet worden gecorrespondeerd
- De voucher geldt voor compacte auto groepen op zowel dag- als weektarief zonder vooruitbetaling. (Inclusive non prepaid retailrates) voor een huur van 2 dagen of meer. Reserveringen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt
- De voucher kan worden ingewisseld bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet van toepassing op binnenlandse verhuur in bepaalde landen.
- De voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het betreffende PC-nummer moet worden vermeld bij de boeking (EU verhuur: 129710, US verhuur: 130572)
- De voucher dient vooraf of aan het einde van de huur te worden ingeleverd, Hertz zal het tarief aanpassen en één vrije dag in mindering brengen als deze voucher wordt ingewisseld zoals vereist.
- Op alle huren zijn de algemene voorwaarden van Hertz van toepassing
- De actie loopt van 19 november 2015 en eindigt op 11 december 2015.
- De actie is alleen geldig voor personen vanaf 21 jaar
- De prijs kan niet uitgekeerd worden in contant geld en kan niet worden verkocht
- Om in aanmerking te komen voor de loting, dienen online-klanten #HertzDrives in te voeren.
-
Door deel te nemen aan de loting, verleendt u toestemming aan Hertz Europe om foto’s te plaatsen op social media platforms voor uitsluitend promotionele doeleinden.
-
De actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Facebook en Twitter.
- Er kan geen postcode worden ingevuld bij enkele reis huurauto's
- Hertz behoudt zich het recht voor om de actie op te schorten, te annuleren of te wijzigen de promotie en / of te herzien deze voorwaarden op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving en door te blijven om deel te nemen aan deze promotie na een dergelijke herziening van deze voorwaarden deelnemers worden geacht te hebben ingestemd met een van deze nieuwe of gewijzigde voorwaarden