Laat u door Hertz meenemen op een magische tour door het Baskenland

Van adembenemende bergpassen en onvergetelijke classicistische architectuur tot indrukwekkende zeezichten en historische monumenten; de ruim 500 kilometer lange route door Baskenland biedt een unieke verscheidenheid aan landschappen in zowel Frankrijk als Spanje die u zich nog lang zult heugen.

De route begint in Bilbao in het noordoosten van Spanje, tussen de Golf van Biskaje en de Baskische bergen. De stad is makkelijk bereikbaar vanuit Madrid of Barcelona en vormt het perfecte beginpunt van uw reis. Bilbao herbergt het iconische Guggenheim Museum van moderne kunst, de opmerkelijke Zubizuri-brug en de schitterende Begoña-basiliek. Er is dus meer dan genoeg te zien, voordat uw reis richting het zuiden begint.

Onderweg op de N-622 reist u door de spectaculaire bergpas bij Vitoria-Gasteiz, ooit omschreven als het ‘vergeten juweel’ van Baskenland en uitgeroepen tot gastronomische hoofdstad van Spanje 2014. U treft hier ook een bedrijvig marktplein en de kathedraal aan. De route gaat verder over de A1 naar Pamplona, de stad die met name bekend staat om het controversiële stierenrennen. Elk jaar tussen 6 en 14 juli worden de San Fermínfeesten gevierd waarbij de stieren, aangevoerd door de renners, door de straten van de oude wijk richting de arena worden geleid. Vanaf Pamplona vormt de N-135 de poort naar de historische pas van Roncesvalles, waar in de achtste eeuw de Franken door de Visigoten in een hinderlaag werden gelokt en op gruwelijke wijze werden afgeslacht. Van hieruit reist u door de prachtige Pyreneeën naar Frankrijk. De wegen worden nu veel uitdagender, maar het verbluffende uitzicht maakt het absoluut de moeite waard!

Vanaf de D918 kunt u genieten van het welige uitzicht op de Franse kustlijn op weg naar het speelse Biarritz. Met zijn glinsterende stranden en fonkelende casino’s is dit de perfecte plaats om u te ontspannen, totdat het tijd is om terug te keren naar Bilbao via de kustroute. Maar de geweldige ervaring is nog niet voorbij. U kunt hier genieten van de Spaanse kust, inclusief de panoramische vergezichten over de baai van La Concha. Voordat u uw reis afrondt, zou u echt nog een bezoekje aan San Sebastian moeten inplannen, een van Spanjes grootste toeristische trekpleisters. De plaats is beschreven als ‘cool, aantrekkelijk en verleidelijk in de nacht en ‘charmant en gedistingeerd’op de dag.

Vergeet echter niet: er is geen ‘juiste’ manier om de tour door Baskenland te doen. Als u de tijd heeft, kunt u de minder drukke wegen door de bergen nemen, waar u kunt genieten van nog meer prachtige uitzichten, geweldige wegen en de heerlijk frisse berglucht. Ongeacht de route die u neemt, u zult zich gegarandeerd weer helemaal uitgerust en opgeladen voelen, klaar om meer van Europa’s iconische routes te bezoeken.

VOLG en beantwoord de vraag om te winnen.

Om een gratis huurdag voucher te winnen, ga naar Face of Twitter.

Facebook:

Reageer op onze Facebook-post met een antwoord op de volgende vraag: Wat is je favoriete stad in de Baskische omgeving?

a. Bilbao

b. Vitoria Gasteiz

c. Pamplona

d. Biarritz

Vergeet niet om onze gids te delen met je vrienden om te beginnen met het plannen van uw reis!

Twitter:

Retweet en maak kans een gratis huurdag voucher

De wedstrijd start op 21 oktober en eindigt op 4 november 2014, en zal worden aangekondigd op social media. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.


Algemene voorwaarden

- De actieis geldig in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Er zal er één winnaar zijn van een gratis voucher voor een verhuur dag in elk land
- De gratis voucher omvat de huurprijs, CDW, TP en onbeperkt aantal kilometers voor de huur van één dag. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de verhuurlocatie op vertoon van deze bon
- Verloting vindt plaats op 4 november. Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contact informatie is geleverd om contact te kunnen op nemen met de winnaar, zal er een andere winnaar worden getrokken
- De beslissing van de organisator is definitief hierover kan niet worden gecorrespondeerd
- De voucher geldt voor compacte auto groepen op zowel dag- als weektarief zonder vooruitbetaling. (Inclusive non prepaid retailrates) voor een huur van 2 dagen of meer. Reserveringen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt
- De voucher kan worden ingewisseld bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet van toepassing op binnenlandse verhuur in bepaalde landen.
- De voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het betreffende PC-nummer moet worden vermeld bij de boeking (EU verhuur: 129710, US verhuur: 130572)
- De voucher dient vooraf of aan het einde van de huur te worden ingeleverd, Hertz zal het tarief aanpassen en één vrije dag in mindering brengen als deze voucher wordt ingewisseld zoals vereist.
- Op alle huren zijn de algemene voorwaarden van Hertz van toepassing
- De actie loopt van 21 oktober tot 4 november
- De actie is alleen geldig voor personen vanaf 21 jaar
- De prijs kan niet uitgekeerd worden in contant geld en kan niet worden verkocht

Om in aanmerking te komen voor de loting, dienen online-klanten #HertzDrives in te voeren.

Door deel te nemen aan de loting, verleendt u toestemming aan Hertz Europe om foto’s te plaatsen op social media platforms voor uitsluitend promotionele doeleinden.

De actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Facebook en Twitter.

Hertz behoudt zich het recht voor om de actie op te schorten, te annuleren of te wijzigen de promotie en / of te herzien deze voorwaarden op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving en door te blijven om deel te nemen aan deze promotie na een dergelijke herziening van deze voorwaarden deelnemers worden geacht te hebben ingestemd met een van deze nieuwe of gewijzigde voorwaarden