SaveSave

Win een rijervaring met een Maserati via #HertzCentenaryCar

Page author

door Hertz - 14 september 2018

Al 100 jaar voorzien we onze klanten van de perfecte auto’s voor hun vakanties en avonturen. Om ons honderdjarig bestaan te vieren, krijgt u in september 2018 vier keer de kans om achter het stuur te kruipen van één van de meest sportieve en luxueuze auto’s ter wereld.

Maak kennis met de Hertz limited edition Maserati Levante. De sportieve en geavanceerde Levante is de allereerste terreinwagen van het Italiaanse automerk. Het opvallende ontwerp met vastberaden en strakke lijnen begint al bij de kenmerkende grille aan de voorkant, wordt geflankeerd door sterk gemodelleerde koplampen en vloeit vervolgens door naar de achterkant die meer weg heeft van een coupé dan van een SUV.

Doe mee met onze wedstrijd en ontdek zelf hoe het voelt om in de Maserati Levante te rijden. Het enige dat u hoeft te doen is ons vertellen hoe u uw weekend in de bestuurdersstoel zou doorbrengen.

Hoe doet u mee?

Wat zou u doen en waar zou u heengaan als u het hele weekend een Maserati Levante tot uw beschikking krijgt? Vertel het ons op social media via #HertzCentenaryCar. Eén ding is zeker: of u nu met de familie een onvergetelijke rondreis maakt, of zelf over uw favoriete wegen rijdt, u blijft het hele weekend achter het stuur van deze sportieve en elegante SUV zitten.

Op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder voor meer informatie over de Levante en gebruik onze suggesties om uw eigen creatieve ideeën te creëren.

Interior of the Hertz Maserati Levante

Over de Maserati Levante

Sinds zijn oprichting in Bologna in 1914 staat het Italiaanse automerk Maserati voor kracht stijl en luxe. De allereerste SUV van het bedrijf is gebaseerd op het Kubang-concept uit 2011 en staat nu in het rijtje naast de sedans Ghibli en Quattroporteen de sportwagens GranTurismo en GranCabrio.

DeMaserati Levante iseen van de bestbestuurbareSUV’s op demarkt enbeloofteenuitzonderlijkerijervaring.Hij isook nogeensrijkelijkluxueus meteeninterieur voltechnischesnufjeszoalseeneenvoudig tegebruikentouchscreenwaarmee u elk aspect van uw ritonder controleheeft.

#HertzCentenaryCar inspiratie

Wilt u ook meedoen aan de wedstrijd via #HertzCentenaryCar, maar heeft u geen inspiratie? Misschien helpt dit wel:

Ziet u zichzelf al zitten achter het stuur van deze prachtige Maserati Levante? Weet u al waar u naartoe gaat en wie gaat bezoeken. 

Stuur ons uw ideeёn via #HertzCentenaryCar op Facebook.

 

Page author

Artikel door Hertz

80 Posts