Win een rijervaring met een Maserati via #HertzCentenaryCar

Al 100 jaar voorzien we onze klanten van de perfecte auto’s voor hun vakanties en avonturen. Om ons honderdjarig bestaan te vieren, krijgt u in september 2018 vier keer de kans om achter het stuur te kruipen van één van de meest sportieve en luxueuze auto’s ter wereld.

Maak kennis met de Hertz limited edition Maserati Levante. De sportieve en geavanceerde Levante is de allereerste terreinwagen van het Italiaanse automerk. Het opvallende ontwerp met vastberaden en strakke lijnen begint al bij de kenmerkende grille aan de voorkant, wordt geflankeerd door sterk gemodelleerde koplampen en vloeit vervolgens door naar de achterkant die meer weg heeft van een coupé dan van een SUV.

Doe mee met onze wedstrijd en ontdek zelf hoe het voelt om in de Maserati Levante te rijden. Het enige dat u hoeft te doen is ons vertellen hoe u uw weekend in de bestuurdersstoel zou doorbrengen.

Hoe doet u mee?

Wat zou u doen en waar zou u heengaan als u het hele weekend een Maserati Levante tot uw beschikking krijgt? Vertel het ons op social media via #HertzCentenaryCar. Eén ding is zeker: of u nu met de familie een onvergetelijke rondreis maakt, of zelf over uw favoriete wegen rijdt, u blijft het hele weekend achter het stuur van deze sportieve en elegante SUV zitten.

Op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder voor meer informatie over de Levante en gebruik onze suggesties om uw eigen creatieve ideeën te creëren.

Interior of the Hertz Maserati Levante

Over de Maserati Levante

Sinds zijn oprichting in Bologna in 1914 staat het Italiaanse automerk Maserati voor kracht stijl en luxe. De allereerste SUV van het bedrijf is gebaseerd op het Kubang-concept uit 2011 en staat nu in het rijtje naast de sedans Ghibli en Quattroporteen de sportwagens GranTurismo en GranCabrio.

DeMaserati Levante iseen van de bestbestuurbareSUV’s op demarkt enbeloofteenuitzonderlijkerijervaring.Hij isook nogeensrijkelijkluxueus meteeninterieur voltechnischesnufjeszoalseeneenvoudig tegebruikentouchscreenwaarmee u elk aspect van uw ritonder controleheeft.

#HertzCentenaryCar inspiratie

Wilt u ook meedoen aan de wedstrijd via #HertzCentenaryCar, maar heeft u geen inspiratie? Misschien helpt dit wel:

  • Gaat uw vriend(in) binnenkort trouwen? Met deze auto komt u in stijl aan op de trouwlocatie.
  • Wilt u tijdens een date indruk maken op een speciale persoon? Met deze schitterende auto lukt dat zeker!
  • Viert u een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Zet met deze auto de toon voor de hele dag.
  • Is een jong familielid gek op auto’s? Wacht in deze auto aan de schoolpoort en maak zijn/haar vrijdag onvergetelijk.
  • Maak er een weekend van en bezoek een aantal van de bijzonderste bezienswaardigheden van Nederland, zoals de enorme Oesterdam.

Ziet u zichzelf al zitten achter het stuur van deze prachtige Maserati Levante? Weet u al waar u naartoe gaat en wie gaat bezoeken. 

Stuur ons uw ideeёn via #HertzCentenaryCar op Facebook.