Hertz Kerstwedstrijd!

Het is weer het einde van het jaar. De Kerstbomen zijn al versierd en de kinderen zitten zich al voor te bereiden op heerlijke 2 weken vakantie. Om echt in Kerstsfeer te komen kan je deze kerstvakantie met het hele gezin erop uit. Geniet bijvoorbeeld van de schitterende lichten van het Amsterdam Light Festival of de gezelligheid op de Kerstmarkt van Maastricht. Vergeet dan ook niet om foto’s te maken, want dan maak je kans op geweldige prijzen!

We zijn op zoek naar de mooiste winterscènes. Deze kunnen besneeuwde landschappen zijn of feestelijke Kerstlichtjes, zolang ze een echte wintersfeer overbrengen. Je hoeft alleen je foto naar Facebook of Twitter te uploaden met de hashtag #HertzChristmas om kans te maken op geweldige prijzen. De hoofdprijs is een Canon EOS 1200D DSLR Camera, met een tas, een 32GB geheugenkaart en een GoPro HERO Camera. Daarnaast geven we ook tussentijdse prijzen uit; drie Fujufilm Instax Mini Camera’s met 30 vellen en twee 16GB iPad Mini’s.

Je kunt vanaf woensdag 16 december tot donderdag 31 december om 24.00 jouw mooiste winterfoto’s inzenden.

Dus als je een prachtige winterscène ziet, zorg dan dat je een foto maakt en deel het op onze Facebook- en Twitterpagina’s met de hashtag #HertzChristmas om kans te maken op een van deze geweldige prijzen.

-De wedstrijd is beschikbaar in de volgende markten: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Uit deze 5 landen zullen er in totaal 4 winnaars gekozen worden. Om mee te doen, dienen mensen een afbeelding met het thema ‘winter’ te delen op de Hertz Facebook posts, of op Twitter met de hashtag #HertzChristmas.

- Afbeeldingen dienen eigendom te zijn van de deelnemer.

- De promotor neemt geen verantwoordelijkheid voor verloren, niet aangekomen of kwalitatief slechte inzendingen.

- De prijzen bestaan uit:

- 1 Hoofdprijs – Canon EOS 1200D Digital SLR Camera, met camera tas, 32GB geheugenkaart en een GoPro HERO Camera

- 3 Tussentijdse prijzen
1x Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera, with 30 shots
2x Apple iPad Mini 16GB

-De verloting vindt plaats op maandag 4 januari 2016 en Hertz (de promotor) zal redelijke pogingen maken om contact op te nemen met de winnaar. Als de winnaar niet bevestigt ontvangst te willen nemen van prijzen na drie (3) dagen, of als er sprake is van een tekort aan informatie van de winnaar wat het contact hindert, zal de prijs komen te vervallen.

- De winnaar dient woonachtig te zijn in het land van het platform waar ze aan meedoen.

- De beslissing van de promotor is definitief en hierover kan niet onderhandeld worden.

- De wedstrijd loopt van woensdag 16 december 2015 tot middernacht op donderdag 31 december 2015.

- Inzendingen na de bovengenoemde datum worden niet meer meegeteld en de promotor neemt geen verantwoordelijkheid voor te laat gestuurde inzendingen.

- De verloting is toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar

- Er wordt geen alternatief in contanten wordt aangeboden en de prijs kan niet worden verkocht, verruild of doorgegeven worden.

- Mocht de originele prijs niet meer verkrijgbaar is, dan behoud de promotor behoud het recht om prijzen te vervangen voor prijzen van gelijkwaardige of hogere waarde dan het origineel.

- Door deelname aan de wedstrijd verleent u toestemming aan Hertz Europe om beelden te uploaden naar social media platforms (Facebook, Twitter en Instagram) voor uitsluitend promotionele doeleinden.

- De wedstrijd is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund, beheerd door of geassocieerd met Facebook en Twitter, Canon, Apple of GoPro.

- Door deel te nemen aan de wedstrijd, accepteert u en bent u gebonden aan deze voorwaarden.

- Hertz behoudt zich het recht voor om op elk moment deze voorwaarden op te schorten, te annuleren, te wijzigen en/of te herzien zonder voorafgaande kennisgeving aan deelnemers en door te blijven deelnemen aan deze promotie na enige wijzigingen, zal worden geacht dat deelnemers dergelijke nieuwe of gewijzigde voorwaarden accepteren.

- Promotor: Hertz Europe Limited, gevestigd te Hertz House, 11 Vine Street, Uxbridge, Middlesex, UB8 1QE, Verenigd Koninkrijk. Deze promotie is onderworpen aan Engels recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Engelse rechtbanken.