Inspireer uw zintuigen met de oude schoonheid van de Cotswolds

De Cotswolds is een regio in het zuiden van Engeland bekend om haar zacht glooiende heuvels die van de bovenste Thames in Warwickshire naar de stad Bath in Somerset loopt. De route ontleent zijn naam aan "wolds" wat "heuvels" betekent en waar vele kleine dorpjes lang liggen. Hoewel de Cotswolds slechts 40 kilometer breed en 90 kilometer lang is, is genoeg te zien en te doen langs de route.

Uw reis begint in Stratford-upon-Avon, de historische bakermat van de bard, William Shakespeare. Treed in de voetsporen van de meest invloedrijke dichter en toneelschrijver van Engeland. Wellicht denkt u er kastelen te vinden, maar niets is minder waar. Het Engelse dorp, aan de oevers van de rivier de Avon, bruist. Veel van de bezienswaardigheden en geluiden die Shakespeare moet hebben meegemaakt en ervaren leven nog steeds in de stad waar jaarlijks nog vele toeristen komen om te zien waar deze legendarische dichter gewoond heeft.

Ga verder zuidwaarts naar Chipping Camden, een dorp dat bekend staat om zijn schilderachtige schoonheid en typisch Engels charme. Zoals de naam al doet vermoeden - "chippen" is afgeleid van een Oud-Engels woord voor "de markt" – is Chipping Camden een markt stad met architectuur die helemaal terug gaat tot de 14e eeuw. Veel van de gebouwen hebben een kenmerkende gouden tint van lokaal ontgonnen kalksteen bekend als Cotswold steen.

Moreton-in-Marsh is een andere markt stad op de kruising van de A249 en de A44, dat dateert uit de Romeinse tijd. De brede straten en lanen van steen hebben reizigers en handelaren voor honderden jaren welkom geheten. De 17e-eeuwse Curfew Tower staat zichtbaar op de kruising van High Street en Oxford Street.

Ga verder zuidwaarts naar Stow-on-the-Wold, gelegen op de top van een heuvel met uitzicht op de vallei. Stow-on-the-Wold was een belangrijk centrum voor de aan- en verkoop van schapen die de wereldberoemde Cotswold wol produceren. Op een gegeven moment werden maar liefst 20.000 schapen gehoed door het dorp: een tiental schapen voor iedere inwoner.

De volgende bestemming is Cirencester, de grootste stad in het district Cotswold en de thuisbasis van de Royal Agriculture University, de oudste universiteit in zijn soort.

Volg de A453 zuidwaarts naar Tetbury, een stad gebouwd op de plek van een oud fort in de 7e eeuw. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Charles woont in het nabijgelegen Highgrove. Als u op zoek bent naar een plek om te stoppen en te ontspannen met koffie of lekkernijen, Tetbury biedt een overvloed aan cafés, pubs en winkels, waarvan enkele het symbool van de Royal Warrant van de Prince of Wales dragen.

Eindig uw tour van de Cotswolds in Bath, dat zijn naam dankt aan de Romeinse baden die nog steeds bezocht kunnen worden. Het staat sinds 1987 op de Wereld Erfgoedlijst en beschikt over een elegante vertoning van Georgische architectuur die wordt beschouwd als de beste in heel Groot-Brittannië. Van luieren aan het water van de warmwaterbronnen tot inspirerende nachten in een van de vijf theaters, deze bruisende stad is de perfecte plek om uw reis door Cotswolds af te sluiten.

VOLG en beantwoord de vraag om te winnen.

Om een gratis huurdag voucher te winnen, ga naar Face of Twitter.

Facebook:

Reageer op onze Facebook-post met een antwoord op de volgende vraag: Welke beroemde toneelschrijver is geboren in het gebied Cotswolds?

- Oscar Wilde

- William Shakespeare

- Anton Chekhov

- Samuel Beckett

Vergeet niet om onze gids te delen met je vrienden om te beginnen met het plannen van uw reis!

Twitter:

Retweet en maak kans een gratis huurdag voucher

De wedstrijd start op 16 september 2015 en eindigt op 7 oktober 2015, en zal worden aangekondigd op social media. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.

Algemene voorwaarden
- De actieis geldig in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Italië. Er zal er één winnaar zijn van een gratis voucher voor een verhuur dag in elk land
- De gratis voucher omvat de huurprijs, CDW, TP en onbeperkt aantal kilometers voor de huur van één dag. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de verhuurlocatie op vertoon van deze bon
- Verloting vindt plaats op 8th Oktober 2015. Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contact informatie is geleverd om contact te kunnen op nemen met de winnaar, de prijs zal worden verbeurd
- De beslissing van de organisator is definitief hierover kan niet worden gecorrespondeerd
- De voucher geldt voor compacte auto groepen op zowel dag- als weektarief zonder vooruitbetaling. (Inclusive non prepaid retailrates) voor een huur van 2 dagen of meer. Reserveringen dienen minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt
- De voucher kan worden ingewisseld bij de deelnemende locaties in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet van toepassing op binnenlandse verhuur in bepaalde landen.
- De voucher kan niet worden gecombineerd met een CDP nummer en het betreffende PC-nummer moet worden vermeld bij de boeking (EU verhuur: 129710, US verhuur: 130572)
- De voucher dient vooraf of aan het einde van de huur te worden ingeleverd, Hertz zal het tarief aanpassen en één vrije dag in mindering brengen als deze voucher wordt ingewisseld zoals vereist.
- Op alle huren zijn de algemene voorwaarden van Hertz van toepassing
- De actie loopt van 16 september 2015 en eindigt op 7 oktober 2015
- De actie is alleen geldig voor personen vanaf 21 jaar
- De prijs kan niet uitgekeerd worden in contant geld en kan niet worden verkocht
- Om in aanmerking te komen voor de loting, dienen online-klanten #HertzDrives in te voeren.
-
Door deel te nemen aan de loting, verleendt u toestemming aan Hertz Europe om foto’s te plaatsen op social media platforms voor uitsluitend promotionele doeleinden.
-
De actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Facebook en Twitter.
- Er kan geen postcode worden ingevuld bij enkele reis huurauto's
- Hertz behoudt zich het recht voor om de actie op te schorten, te annuleren of te wijzigen de promotie en / of te herzien deze voorwaarden op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving en door te blijven om deel te nemen aan deze promotie na een dergelijke herziening van deze voorwaarden deelnemers worden geacht te hebben ingestemd met een van deze nieuwe of gewijzigde voorwaarden