Ontdek populairste bestemmingen in Europa en win!

Page author

door Ruben - 17 May 2016

Wij weten dat onze Hertz Gold Plus Rewards® leden echte avonturiers zijn. Om jullie te inspireren hebben wij een lijst samengesteld met de populairste bestemmingen in Europa onder onze leden. Weet jij welke stad bovenaan de lijst staat? Lees verder en vind ook meer informatie over hoe je een gratis huurdag kunt winnen!

7. Frankfurt

In Frankfurt komen mensen bijeen vanuit alle hoeken van Europa, mede dankzij de drukke luchthaven en enorme beurzen. De stad huist namelijk ’s werelds grootste motor show, boekenbeurs en muziekbeurs. Hoewel de beurs van Frankfurt een enorme attractie is, moet je vooral de culturele kant van de stad verkennen; de stad heeft een schat aan musea, kunstgaleries en meer om te verkennen.

6. Parijs

Het is geen verrassing dat de stad van de liefde hier op deze lijst verschijnt. Een glimp van de Eiffeltoren brengt menig reiziger al in een romantische stemming. De stad bruist met geschiedenis, kunst en natuurlijk heerlijk eten. Loop op de Champs-Elysées of ga naar het Louvre museum voor een weelde aan kunst. Ook buiten Parijs is het fantastisch plaatsen te ontekken zoals Versailles, Le Mans, Orleans en Reims.

5. Rome

Mensen die vaker in Rome komen weten dat het goed is extra tijd in te plannen om de stad te verkennen. Er is namelijk 2500 jaar historie te ondekken in de vele kerken, musea en bezienswaardigheden zoals het Colosseum, Trevi fontein en de Sint-Pietersbasiliek. In het hart van Rome vind je de kleinste staat ter wereld: Vaticaanstad. De vele meesterwerken die er te vinden zijn, waaronder de Sixtijnse Kapel, maken het ook zeker een bezoek waard als je niet religieus bent.

4. München

Wie had gedacht dat Duitsland niet één maar twee van de meest populaire bestemmingen zou hebben? München is het middelpunt van de Beierse cultuur met vele biergartens en eetgelegenheden. Het is ook bekend als wereldse stad en een centrum voor mode en kunst. Doordat het in Beieren ligt, is het ook heel dicht bij de Alpen. München is dus de perfecte uitvalsbasis om de schilderachtige dorpjes langs de zuidgrens van Duitsland te ontdekken.

3. Milaan

Milaan staat als modestad symbool voor alles dat stijlvol is. Het is altijd anders geweest dan andere Italiaanse steden en heeft meer gemeen met zijn Zwitserse en Franse buren. De keuken is buitengewoon goed. Geen zware pasta, maar meer de Risotto Milanese, Ossobuco en Cotelette alla Milanese. Milaan is ook de geboorteplaats van het aperitief: een sterk drankje om gasten te verwelkomen voor je begint aan het diner.

2. Nice

Wie deze stad kent, weet dat het zijn tweede plaats op de lijst heeft verdient. Het is niet voor niets dat het ‘Nissa La Bella’, Nice de Schone, genoemd wordt. De stad, gelegen aan de Mediterrane Côte d'Azur in het zuidoosten van Frankrijk, is een waar paradijs vol natuurlijke schoonheid. Door het milde klimaat en de fantastische landschappen komen hier veel toeristen. Nice heeft tevens veel culturele schatten die haar lange en roemrijke geschiedenis laten zien.

1. Dublin

En de meest populaire stad onder de Gold Plus Rewards leden is….Dublin! In de Ierse hoofdstad zijn vele bezienswaardigheden te bewonderen zoals het Book of Kells in Trinity College en de Guinness brouwerij naast St. James Gate. Dublin is een stad die van een goed verhaal houdt en zelfs een aantal van de beste Engelstalige schrijvers zoals James Joyce en Samual Beckett, noemden dit de ‘Hibernian capital home’. Het is een geweldig startpunt voor een reis langs de schitterende Ierse kust. De stad staat bekend als zeer gastvrij en je bent gegarandeerd van een geweldig verblijf in Dublin.

Maak kans op een gratis huurdag voucher via Facebook of Twitter!

Geef op onze Facebook pagina of via Twitter antwoord op de volgende vraag:

Wat is de meest populaire Europese bestemming onder Gold Plus Rewards leden?

• Dublin

• Frankfurt

• Parijs

• Rome

De wedstrijd loopt van 18 mei tot en met 14 juni 2016. De winnaar zal bekend worden gemaakt via social media. Volledige voorwaarden bevinden zich hieronder.

Algemene voorwaarden:

- De wedstrijd is beschikbaar in de volgende landen: Nederland, Spanje en Italië en er zal één winnaar zijn voor een gratis voucher voor een huurdag in elk land.

-De gratis voucher is inclusief het huurbedrag, standaard schade-en diefstaldekking, onbeperkt aantal kilometers voor een dag huur. Uw huurkosten zullen worden aangepast op de vestiging bij vertoning van de voucher.

- De trekking vindt op 15 juni 2016 plaats en Hertz zal alle redelijke pogingen doen om contact te maken met de winnaar. Indien de winnaar niet reageert binnen drie (3) dagen, of indien er onvoldoende contactgegevens geleverd zijn om contact te kunnen op nemen met de winnaar, zal de prijs worden verbeurd

- De beslissing van de aanbieder is definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

- De voucher is geldig bij reserveringen voor compacte autocategorieën en daarboven voor Hertz dag en week inclusief betaal later tarieven voor huren van 2 dagen of langer. De reservering dient minimaal 24 uur van te voren worden gemaakt.

- De voucher kan worden gebruikt bij deelnemende vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Canada en is mogelijk niet geldig zijn voor lokale huren in bepaalde landen.

- De voucher kan niet worden gebruikt in combinatie met een CDP nummer en het relevante PC nummer dient te worden vermeld bij het maken van de reservering.

- Alle huren zijn onderhevig aan de algemene huurvoorwaarden van Hertz

- De promotie is geldig van 18 mei tot 15 juni 2015.

- Voor deelname dient u ouder te zijn dan 21 jaar

- Er worden geen contanten geboden wanneer de prijs niet gegeven kan worden

- Voor een geldige deelname online dienen klanten #HertzDrives te gebruiken

- Door deelname gaat u akkoord dat Hertz Europe beelden op social media kanalen mag gebruiken voor promotionele doeleinden.

- Deze aanbieding is niet gesponsord, uitgezet of samenhangend met Facebook en Twitter

- Hertz behoudt zich het recht voor de aanbieding te wijzigen, annuleren of uit te stellen zonder voorafgaande kennisgeving waarmee u akkoord gaat door deelname.

- De PC Code kan niet voor one-way huren worden gebruikt.

- Aanbieder: Hertz Europe Limited, Hertz House, 11 Vine Street, Uxbridge, Middlesex, UB8 1QE, Verenigd Koninkrijk. Deze aanbieding is onderhevig aan de Engelse Wet en de jurisprudentie van de Engelse Rechtbanken.