The Ford Shelby GT-H – een nieuwe toevoeging aan de Adrenaline-collectie

Hoe kan je Amerika beter ontdekken dan in de ultieme Ford Shelby GT-H Mustang. Een echte klassieker voor de adrenalinejunk. Kruip achter het stuur van deze indrukwekkende Mustang en autorijden wordt direct een stuk spannender en aangenamer. Opeens maakt het ook niet meer uit hoelang je naar een bestemming moet rijden, je rijdt immers in stijl en comfort. De Mustang is momenteel alleen beschikbaar voor huur via de Adrenaline-collectie bij aankomst op 17 luchthavens: Atlanta, Charlotte, Chicago, Dallas, Detroit, Fort Lauderdale, Fort Myers Florida, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Nashville, Orlando, Seattle, San Diego, San Francisco, San Jose Californië en Phoenix.

Ford Shelby GT-H Mustang – een echte klassieker

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat we de Shelby Mustang opnamen in onze collectie. Samen met Carroll Shelby zagen we een kans om autoliefhebbers een speciale auto te bieden voor een ultieme ervaring achter het stuur van een geweldige auto. Dat je binnenkort op het vliegtuig stapt om richting Amerika te reizen, is sowieso al een droom die uitkomt, maar dat je na aankomst meteen in een Ford Shelby GT-H Mustang mag stappen, maakt die droom natuurlijk helemaal af. Een V8-motor, automatische versnellingsbak, extra prestaties en stijl. We bieden nu een unieke rijervaring aan om door Amerika te trekken. Het is het perfecte voertuig voor een ultieme roadtrip deze zomer.

Specificaties

De Pacific Coast Highway die 147 mijl langs de Californische kust strekt van Carmel tot Morro Bay, de legendarische Route 66 van Chicago tot Santa Monica of Denali Highway in Alaska. Draai je raam open, druk het gaspedaal in en hoor de motor brullen om ook maar een glimp op te vangen van de prestaties van deze auto. De krachtige 5.0L V8-motor met 235 paardenkracht, cat-back touring-uitlaat afgewerkt met chroom voor dat diepe, krachtige autogeluid. Speciaal afgestemde schokdempers, verlagingsveren, gespreide wielen, 19-inch aluminium velgen met hoogwaardig Michelin-rubber in combinatie met het zwarte exterieur en gouden racestrepen. De auto presteert niet alleen uitstekend, maar ziet er ook nog eens goed uit.

Dé ultieme auto voor een roadtrip

Deze klassieke Mustang moet natuurlijk gewoon gezien worden en vraagt ook om een roadtrip over de Amerikaanse wegen. Amerika is de perfecte locatie voor uitgestrekte wegen waar je de auto kunt uitproberen, maar ook drukke steden waar je de auto kunt showen. De wegen die je kiest, zijn helemaal afhankelijk van het deel van Amerika dat je bezoekt. Highway 1 is een prachtige tocht langs de Grote Oceaan van Seattle naar San Diego. Woestijnlandschappen, beboste gebieden en hippe surfstranden; je komt het allemaal tegen op deze ultieme roadtrip. Highway 93 van de Rocky Mountains naar de Mexicaanse grens is een route vol contrasten: grote valleien, woeste rivieren en hoge bergen. Het natuurschoon op deze route wordt allemaal geaccentueerd in de wetenschap dat je het vanuit een echte Amerikaanse klassieker bewondert.

De ultieme Amerikaanse droom

Om jouw reis in Amerika nog authentieker te maken, bieden wij nu in samenwerking met Carroll Shelby deze klassieker aan. Een typisch Amerikaanse auto om jouw Amerikaanse droom waar te maken. Vertrek richting Las Vegas, zoek het strand op in Miami of cruise over de Golden Gate Bridge in San Francisco. Je komt in stijl aan op je bestemming met onze Hertz Fun Collection.